זכויות לאישה בהריון

lovegirl2005

New member
זכויות לאישה בהריון

שלום רב, עזבתי את עבודתי לפני כ - 3 חודשים, לפי הזכות מגיע לי לחתום אבטלה... במהלך התקופה הנוכחית גיליתי כי אני בהריון... האם מגיע לי לחתום אבטלה עד תום ההריון? משום שכרגע אף מעסיק לא יקבל אותי בהריון....האם לאחר מכן מגיע לי דמי לידה? אשמח לדעת מהן זכויותי.. תודה

yalda23

New member
הי

אז כך לגבי דמי האבטלה את יודעת שצריך להוכיח איזושהי תקופת עבודה? (אם את לא יודעת תרשמי לי אני אפשרט לך) תקופת האבטלה שמגיעה לך תלויה בגילך ומס' הילדים אם יש לך מתחת לגיל 18 . לגבי דמי לידה דבר ראשון צריך להיות יום הפסקת עבודה בזמן ההריון ומאותו יום הולכים איתך 14 חודשים אחרי וצריך להוכיח מינימום 6 חודשי עבודה מתוכם על מנת להיות זכאית לדמי לידה. מקווה שעזרתי

lovegirl2005

New member
תשובות ושאלות....

ראשית תודה על התשובה..... לגבי האבטלה...עבדתי שנה ו-9 חודשים עד לסוף חודש נובמבר- כך שיש לי תלושים להציג.. מה היא תקופת האבטלה? אני בת 31 רווקה ללא ילדים....אך האם לא מגיע לי עד הלידה? מאחר ואיני יכולה ללכת לעבוד עכשיו? לגבי דמי לידה לא הבנתי...אם קבלתי דמי אבטלה? האם מגיע לי דמי לידה? תודה...

yalda23

New member
הי שוב

תקופת האבטלה לה תהיי זכאי זה ל100 ימים שזה פלוס מינוס 4 חודשים מלאים בלשכה.לגבי דמי לידה- יש לך יום הפסקת עבודה בזמן ההריון? ז"א עבדת אפילו קצת במהלך ההריון?

lovegirl2005

New member
תודה...

הי...לא עזבתי ממש לפני הכניסה להריון...האם זה אומר שאני לא אקבל דמי לידה...ולא זכאית לקצבה אחרי 4 חודשים? האם לאחר מכן אני אהיה זכאית להשלמת הכנסה? תודה...

yalda23

New member
שלום שלום

שוב לגבי דימה לידה השאלה העיקרית זה האם היה לך יום הפסקת עבודה בזמן ההריון האם עבדת בזמן ההריון אל תסתבכי יותר מדי

lovegirl2005

New member
התשובה היא לא...

עזבתי את העבודה....ולאחר מכן נכנסתי להריון....

למעלה