זכויות ליתומי צה''ל? כתבו אלינו !!!

זכויות ליתומי צה''ל? כתבו אלינו !!!

יתומים שמרגישים חוסר בחוברת זכויות - כמונו - כתבו אלינו על מנת שנוכל לפנות בשמכם לאגף השקום ושר הבטחון. כתובתנו: עמותת יתומי מערכות ישראל וצה''ל רח' דיזנגוף 32 תל אביב 64332

כן, חסרה חוברת זכויות

ויותר מזה, אני הייתי רוצה שהיא תשלח ליתומים בנפרד מאשר לאלמנות. לפחות לאלו שכבר עזבו את הבית. יש אנשים, שכבר מזמן לא גרים עם האמא שלהם, ואז צריכה להיות חוברת לכל אחד. אגב, למיטב זכרוני, החוברות שבזמנו ראיתי היו די עלובות, ולא ממצות. יתכן שהיום זה יותר טוב, והאמת שיש די הרבה מידע באתר משרד הבטחון (תסתכלו בלינקים של הפורום), אבל בכל זאת זה מסוג הדברים שכדאי שיהיה בבית.

אחת מדרישתנו בפגישה עם ראה''ש

בתחילת 2005 נפגשנו פגישה שניה עם ראש אגף משפחות והנצחה - הנחנו בפניו רשימת דרישות. בין שאר הדרישות היתה בקשתך ליידע את היתומים ישירות. לצערי מסיבות שלא הובהרו בפני לא מצאו במשהב''ט את דרישתנו כחשובה. כולי תקווה שבעתיד הקרוב ביותר ילמדו במשהב''ט להקשיב ולמלא אחר דרישתנו זו ורבות אחרות. במדה ותכתבו לנו נעביר את דרישתכם (ללא שם מחמת חסיון וצניעות הפרט) בפגישה הבאה. לדעתי- העדר רשימת זכאויות מסודרת היא פגיעה ישירה ובוטה בנו כשארי חללי צה''ל.

gayaa

New member
יש בכלל זכויות????

צריך לשנות בכלל את ההסתכלות לגבי יתומי צה"ל,על איזה זכויות אתם מדברים.אנחנו פעמיים יתומים-יתומי אב ויתומי מדינה.

No name for now

New member
יש זכויות../images/Emo70.gif

אבל גם יש עוד הרבה עבודה לעשות בנידון וארגון יתומי צה"ל פועל בנושא. אני קוראת לכול יתום צה"ל להיות מודע לזכויותיו ולהשתמש בהן, אני מעידה על עצמי שזה עזר ועוזר לי. מצער אותי בכל פעם לשמוע על יתומים שלא ידעו ולא שמעו בזמן (בגלל מחסום הגיל על זכויות השיקום
), לפעמים הם מגלים את זה שנה-שנתיים אחרי שפג תוקף הזכות. עדי פועל ללא לאות כדי לעזור, לסייע ולשנות מול אגף השיקום במשרד הבטחון ומאמציו נושאים פירות, לדוגמא טיפול פסיכולוגי ליתומי צה"ל בכל גיל. נשמח לשוחח איתך ולשתף אותך בפעילות ארגון יתומי צה"ל

למעלה