זכויות ליתומי צה''ל מעל גיל 21

זכויות ליתומי צה''ל מעל גיל 21

לפירוט מלא של הזכויות ניתן לפנות לנציגות הרווחה באגף השקום.

איש גשם

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

אבל למה לא מציגים את המידע הזה ברשת או לפחות שולחים חוברת לבית שנדע? ואם אין כזה אולי אנחנו צריכים לנצל את האתר ש להעמותה ולפרסם שם את המידע,לא?

No name for now

New member
יש במאמרי הפורום

העליתי לפורום סקר לגבי אילו מאמרים מעניינים את הגולשים ואחת האופציות היא זכויות שיקום. למרבה הצער עד כה הצביעו בסך הכל 3 גולשים
, מי שלמד סטטיסטיקה יודע שזה מדגם מאוד לא מייצג ויותר מזה הוא גורם לי לתהות האם מישהו בכלל טורח לקרוא את מאמרים שאני עובדת די קשה עליהם
. בכל מקרה מדובר בחוברת בת 4 או 5 שנים והמידע עלול להיות לא מעודכן. אין ספק שעל אגף השיקום לדאוג שהמידע יהיה מעודכן ונגיש לכולם, ודרך טובה היא באמצעות אתר האינטרנט של אגף השיקום, וזה גם יחסוך הרבה כסף על הדפסה והפצה, השאלה היא האם יש להם כוונות לעשות את זה מתישהו. עדי פנה אליהם בעבר לגבי חוברת מעודכנת, והתשובה היתה (אז) שאין כוונה להוציא כזו בקרוב. בכל מקרה אני חושבת שזה צריך להיות לקח
לשמור את החוברות כשמקבלים אותן, החוברת הזו לא נחתה אצלי בבית עם הגשם הראשון, היא הגיעה לפני מספר שנים אל אמי ואמי שמרה אותה כדי שהאינפורמציה תהיה בידה בעת הצורך.

מדוע שלא תעזור לכולנו (המשך)

ותרכז את האינפורמציה בעצמך? זו גם צורת התנדבות שאם זכרוני אינו מטעני הצעת לנו בעבר.....

איש גשם

New member
הינה קישור לאתר משרד הבטחון

לאגם השיקוף,יש קצת מידע שם. http://www.mod.gov.il/pages/shikum/s8600.asp ובנוגע למה שאמרת,אני חושב שהעמותה יכולה לעשות זאת,לא?
בשביל מה יש עמותה ותשלום עמותה? לחלקנו אין זמן ללכת לחיפוש במשרדים כי חלקנו עובדים וכדומה. ולנדב אחרים זאת לא חוכמה,אם הייתי יכול הייתי עושה זאת כבר,עצם השאלה או הבקשה מרמזת על קושי עצמי לעשות זאת...

ידידי היקר איש הגשם

הכנס בבקשה לאתר שלנו וצפה בסרטון ''זה הזמן''. לאחר מכן קרא את ''דברים לכנס 2005.'' אני מבטיח לך שאנחנו עובדים יום ולילה עבורך! בחודש הבא תמלאנה לעמותה 6 שנים! אכן, יש לנו קושי למלא אחרי גחמותיו של כל חבר. יחד עם זאת אנו עושים מאמצים עילאיים עבור יתומי צה''ל בישראל.אשמח לפרטן בפניך בפגישה אישית. בהקשר לדמי החבר ניתן לשלם דרך האתר המאובטח החדש בשיתוף עם ''לתרום''בכרטיס אשראי. כתובתו: http://yetomaytzahal.org.il שבת שלום ומנוחה.

No name for now

New member
העמותה פועלת על בסיס התנדבותי

כל אחד מהפועלים בעמותה כולל עדי כספי צריך גם לפרנס את עצמו, כך שאין הבדל בינינו לבינך. אנחנו עושים את מה שאנחנו יכולים ויש גבול לכמות השעות ביממה והעמותה אינה נתמכת ע"י כספי ציבור, אנחנו לא יכולים להשקיע 100% מהמשאבים שלנו (כולל זמן) באיסוף ופרסום זכויות יתומי צה"ל (דבר שמשרד הבטחון צריך לעשות) כיוון שיש עוד דברים לעשות בעמותה חלקם יותר דחופים וחלקם יועילו יותר ליתומי צה"ל.

למעלה