זכויות למשפחות חד-הוריות

yael757

New member
זכויות למשפחות חד-הוריות

ניסיתי כבר אתמול לשלוח את ההודעה הזו אך היא לא התקבלה לכן אנסה היום לאחר 6 שנות היותי חד-הורית שבהן התוודעתי לזכויותיי רק במקרה מאחר ואף מוסד לא דואג לצייד אותנו בחוברת שמרכזת את כל הזכויות שמגיעות לאמהות חד-הוריות אשמח אם כל אחד יתרום את ידיעותיו בנושא ואני מוכנה לאגד את כל החומר לחוברת שתשמש את כל חברי הפורום ובכלל. ידוע לי גם שבכל עיריה יש את הזכויות הספציפיות שלה אז ככל שישתתפו יותר כך אפשר לרכז את החומר גם באופן מקומי חג שמח לכולם יעל (במידה ופרוייקט זה כבר נעשה אשמח לקבל הפניה)

ככה זה

לא מנדבים מידע , אפילו שהוא מוגש. רק צריך להושיט יד ולקחת. רעיון יפה יעל . מבחינת זכויות בביטוח לאומי - יש חוברת מוכנה. הם שולחים בדואר לכל מי שמזמין. אני הזמנתי דרך האתר שלהם. כנ"ל בעירית תל אביב יש דף מרכז בנושא (באתר כמובן) וכמובן באתר שי"ל - מידע על זכויות. אשמח לרכז כאן בפורום מאמר לגבי הטבות מרשויות ומקומות אחרים , אם יתווסף חומר ומידע נוסף. מעבר לריכוז קישורים שונים בנושא. ברוכה המצטרפת יעל

יש חוברת שמאגדת את כל הזכויות !

"מיחד למשפחות חד הוריות", חוברת שהוציא מיח"ד, ארגון נעמ"ת למשפחות חד הוריות. מאגד מידע על זכויות והסדרים משפטיים, זכויות והסדרים במשרדי ממשלה ומוסדות שונים (שם למדתי שמגיעה לי הנחה באוטובוס!), גורמים מסייעים בקהילה וכו´.

חגית ואיפה אפשר להשיג אותה?

את יכולה להשיג לי העתק ולשלוח לכאן, או לבקש שישלחו לאמא שלי שתשלח לי? תודה!

חוברת מיח"ד

להשיג בנעמ"ת. אני צלצלתי אליהם 03-5254422 , התבקשתי לשלוח צ´ק של 20 ש"ח וקיבלתי את החוברת. הם נמצאים בר"ח קינג ג´ורג´ בת"א.

למעלה