זכות השתיקה של נחקרי פרשת העמותות

investment

New member
זכות השתיקה של נחקרי פרשת העמותות

החבר``ה שם החליטו על פי החוק לשמור על זכות השתיקה ואיתם התקשורת החליטה גם כן לשמור על זכות השתיקה וואלה סבבה זה נהיה באופנה לשמור על זכות השתיקה אולי כמה מהחברים כאן גם כן ישמרו על זכות השתיקה אגב,,,,משרד עורכי דין בתל אביב שאני מקורב אליו קשור בעקיפין לפרשה וכתבינו בשטח אמר לי היום על כוס קפה שאין מנוס מהתפוצצות הפרשה על ידי התקשורת מנסים לשמור על אש נמוכה אבל יש יותר מדי עצים מסביב נחיה ונראה

ben188

New member
זכות השתיקה אולי חוקית

אבל מי שאין לו מה להסתיר לא היה שומר על זכות השתיקה !!!

אורי ז.

New member
זכות חוקית

לשמור על זכות השתיקה , לכל אדם בארץ. בינתיים החקירה נמשכת והיום נחקר תחת אזהרה גיסו של ראש הממשלה. ואם מישהו יימצא אשם הרי שמעשיהו פתוח לכולם. החקירה החלה לפני כחצי שנה ואולי מעט יותר , מה ציפית לחקירה - המלצות- כתב אישום ומשפט בפרק זמן זה ?

נקמן

New member
העכבר ששאג

לפני הרבה שנים ראיתי סרט בשם העכבר ששאג.עכשיו עם כל הפרשה של ישיבת שאגת האריה הרי בסה``כ מדובר בשאגה של עכברים שכל מה שהם יכולים להביא לעם ישראל זה רק נזק וכשאלוהים רואה אותם הוא אומר: מה הם רוצים ממני אני בכלל חילוני

investment

New member
לכבוד האריה

הקורא לאדם ועוד אחיו עכבר איני יודע מה מקומו בחברה כלשהי אחרי הכל אותם אלו שאוכלים פלאפל בהליכה וזורקים פחית על המדרכה ולועסים מסטיק ברחוב והולכות כמו חתולות מין נכללים באותה קטגוריה שלך הדתיים לע עונים על הסממנים האלה

למעלה