זכיה במכרז ותשלום

noa_a

New member
זכיה במכרז ותשלום

נומר וזכיתי במכרז תוך כמה זמן אני צריכה להעביר את התשלום האם יש מגבלה לזמן מה קורה ואני לא מאשרת תשלום (ןלא אין הכונה לחוצפה שבדבר) הכונה לצד הפרקטי האם ישנם סנקציות תודה א"ש נועה

aviyajb

New member
עדיף לך לשלם כמה שיותר מהר, כך שהמשלוח יצא

מוקדם יותר. חלק מהקונים באיביי משלמים לאחר קבלת חשבונית (invoice) מהמוכר, וחלק משלמים לאחר נצחון במכירה. דרך אגב, טיפ קטן למתחילים, לקנות ממשהו עם הרבה פידבקים ואחוז גבוה. ניתן גם לבדוק איפה החסרונות של המוכר הזה, באעמצות הפידבקים. בהצלחה!

noa_a

New member
השאלה היא מה קורה אם אני לא משלמת

נומר ואני זכיתי ואני לא רוצא את המוצר נכון שאני יכולה לסכם יפה עם המוכר שוב במידה ואנחנו לא מסכימים גיליתי אחרי הזכיה שמדובר במוצר שלא עובד או שגיליתי עליו משהוא שלא ידעתי לפני הקניה או שהתבלבלתי בדגם או ש..... מליון סיבות

באופן עקרוני

אם גילית על המוצר משהו שלא כתוב בדף המכירה שיכול לשנות את ההחלטה שלך אם לקנות או לא רק לאחר הזכיה, מותר לך לבטל את הרכישה. אם גילית משהו לאחר הזכיה, אבל פשוט כי לא קראת/הבנת/ראית/שמת לב וכו'...אבל הוא מופיע בדף המכירה...את חייבת (עפ"י חוקי איביי) להשלים את התשלום וההזמנה. בגלל זה אנחנו כותבים פה הרבה פעמים לקונים: 1) תראו שהמוצר מתאים לכם...תקראו טוב טוב מס' פעמים את כל מה שכתוב בדף המכירה, כולל תנאי המכירה. 2) תבדקו שניתן לשלוח לארץ וכמה עולה משלוח 3) תוודאו שאתם יכולים לשלם עם paypal כל זה, לפני הגשת ביד, אפילו על 0.01$.

noa_a

New member
מה נחשב זמן סביר

לתשלום ? מה אני עושה אם לאחר הזכיה המוכל לא עונה לי על שאלה ששאלתי אותי ?

Nunatak

New member
3 ימים.

אבל יש מוכרים שדורשים תשלום מיידי וכמובן שיש גם כאלו שמחכים שבוע. בדרך כלל זה 3 ימים.

למעלה