זכייה בגרין קארד

onek1

New member
זכייה בגרין קארד

היי לכולם :)
ביררתי קצת לגבי הרשמה להגרלה של הגרין קארד, הבנתי (מאנשים שדיברתי איתם) שלפי מכלול נתונים ניתן איזה שהוא ציון כמו למשל 1 ל-50, או 1 ל-150 (לדוגמא).
בנוסף נאמר לי שבאוקטובר הקרוב כשתיפתח הרשמה חדשה ישראל נמצאת בטופ 5 (?) המדינות שמקבלות ציון הכי גבוה להגירה השנה.
אז קודם כל רציתי לשאול האם כל המידע הזה נכון.. ודבר שני דיברנו עם חברת הגירה שעשתה לנו סימולציה של כל הנתונים כדי לראות לאיזה ציון אנחנו יכולים להגיע. אנחנו זוג נשוי בני 25 ו26 בעלי תואר ראשון (אני עובדת מעבדה רפואית ובעלי הנדסאי תעשייה וניהול), שנינו עובדים במקצועות שלנו. ללא ילדים כרגע.
הציון שקיבלנו היה 1:35 ונאמר לנו שזה סיכוי מאוד מאוד טוב שנזכה בגרין קארד. רציתי לדעת אם זה באמת הולך ככה ושהם מגרילים לפי הציונים האלה למעשה, או שזה איזה שהיא הגרלה רנדומלית ללא קשר לעיסוק/ השכלה/ גיל?

תודה מראש על העזרה!

nick eb5

New member
לא נכון

אין ציונים ואין נקודות. הכל המציאו לך חברת הגירה שרלטנית. פשוט שקר גס. אני מאוד מקווה שלא שילמת להם כסף.
&nbsp
אני ממליץ לך להימנע מהרשמה באמצעות חברות צד ג' - הן רק ממלאות עבורך טפסים ולא עוזרות לך או מגדילות את הסיכויים שלך.
&nbsp
הסיכוי הכי טוב שלך הוא להירשם באתר הרשמי ***בחינם*** בחודש אוקטובר כאשר ההגרלה נפתחת.
https://dvlottery.state.gov/

Fellowship

New member
מעבר לכסף, הבעיה המשמעותית היא שלא ניתן לדעת האם החברה

באמת הגישה את הטפסים עבורך, אם היא לא הגישה, לא תזכה,
אם אתה סבור שהיא לא הגישה אבל היא כן הגישה, ותגיש בעצמך, תפסל.
&nbsp
בעיה נוספת היא שלאחר ההגרלה סביר להניח שתדרש לשלם כספים נוספים,
עבור דמי טיפול/שירות/שקר כלשהו אחר תחת מצג שווה לכאורה (או אפילו אמיתי) שזכית.

Boston Guy

New member
מישהו (או כמה מישהואים) מילא לך את הראש בסלט פירות

מה ש"הבנת" לגבי הגרלת הגרין קארד פשוט לא נכון.
מה שכתבת זה סלט של קריטריונים של רשויות הגירה של מדינות אחרות (נדמה שבעיקר קנדה), ולסלט הזה אין שום קשר לדרישות ההגירה של ארה"ב בכלל ולהגרלת הגרין קארד בפרט.

אז בתשובה לשאלה שלך - לא, ה"מידע" הזה לא נכון.

בנוסף - ההודעה שלך מכילה עוד "עובדות" לא נכונות - למשל את מתייחסת לתעודת הנדסאי כאילו היא "תואר ראשון". מבחינת ההגירה האמריקאית תואר ראשון זה רק תואר אקדמאי 4 שנתי (וגם ישראלים שיש להם תואר אקדמאי של 3 שנים, שמקבל אישורי אקוויוולנטיות).

למעלה