זכייה בווינר של יום רביעי

באסיסט21

New member
זכייה בווינר של יום רביעי

טוב, תראו... אני כבר נהייתי מהמר די קבוע, אז הדבר הכי חשוב שלמדתי: בחיים, בחיים, בחיים אל תהמרו בלי כפולים ומשולשים. אז הנה הטור שלי שזכה: יובה - בארסה: X 2 אינטר - ולנסיה +1: X 2 שערים יובה בארסה: X 2 זה יצא 8 טורים שכל אחד מהם עלה 20, סה"כ השקעתי 160 וקיבלתי חזרה 350. אתם יכולים להגיד שהיחס פה הוא די עלוב, כי זה בעצם פחות מפי 2. אבל קשה מאוד לתפוס 3 משחקים במכה. נפלתי על זה כמה עשרות פעמים עד שהבנתי שאין טעם. בכפולים, דרך אגב, עוד לא יצא לי להפסיד.

באסיסט21

New member
אופס... יצאתי אהבל בחישוב

היחס הוא קצת יותר מפי 2, אבל אני שמתי גם עוד טור אחד של 10 שקלים בשביל השעשוע, ועוד שילמתי קצת עמלות, אז יצא לי להשקיע סך הכל 182... בגלל זה רשמתי שהיחס הוא פחות מפי 2. טעות שלי!

galamar

New member
אהלן

אתה יכול להסביר לי איך הולכת השיטה של הכפולים מבחינת חישוהי זכיות

באסיסט21

New member
הסבר על הכפולים

זה בדיוק כמו הכפולים בטוטו 16 בעצם... זה הולך ככה: נגיד שאני שם על יובה ברצלונה 2 X על אינטר ולנסיה 2 X ועל פורטו לאציו 2 X אז ככה: אם אתם לא שמים אפילו כפול אחד, אתם משלמים רק על טופס אחד נכון? אז כל כפול מכפיל ב-2 את מספר הטפסים שלכם. 3 כפולים, לכן, שווים 8 טפסים. אין שום דבר מיוחד בכפולים - זה פשוט חוסך לי זמן במילוי. זה בדיוק כמו למלא 8 טפסים שונים שיכסו את האפשרויות שציינתי למעלה. אני אסביר את זה בקצרה: נגיד ששמתי רק כפול אחד, על המשחק בין יובה לבארסה, שבו סימנתי איקס ושתיים. בשאר המשחקים סימנתי 2. יכולתי במקום זה לשלוח טופס רגיל שבו אני אסמן 2 בכל שלושת המשחקים, ועוד טופס עם X ביובה-בארסה ו-2 בשניים האחרים. עולה יותר כסף, אבל משתלם. החו"ל משתלם.

LiX rAn

New member
כפןל אחד

כפול אחד יעלה לי 20 בטופס של 10?.. ולא צריך לעשות את זה בטופס מיוחד?.. פשוט לתת לבעל התחנה את הטופס עם הכפול וזה יעלה לי 20

באסיסט21

New member
כפול לא עולה לך יותר כסף

זה כמו בטוטו רגיל. כפול עולה כמו היחידה הבסיסית של שווי הטופס. נגיד שאתה שם 10 שקלים וכפול אחד - אז הטופס יעלה לך 20 שקל, אבל מבחינת חישוב הזכייה, אם זכית בליין של 8.5 נגיד, אתה תקבל 85. הכי קל - כנס לאתר של ווינר און ליין, תהמר שם בווינר רב טורי ותראה כמה זה יוצא. אתה לא באמת חייב לשלוח את הטופס כמובן.

בלו2

New member
יופי של שיטה

אני שם טפסים רב טורים בתוכנה של ליגה, אפשר להוריד ב- www.liga.co.il היום נצחון בשער של סלטיק מביא לי רווח נחמד..

למעלה