זכייה בלוטו

זכייה בלוטו

הבא ונצא למסע פינטוז קטן. אתם מתעדים להיפרד מבן/בת הזוג וראו איזה מזל - גיליתם כי זכיתם בלוטו בפרס הראשון של מספר עגול בן 7 ספרות. האם אתם עומדים בפני דילמה לספר זאת לבן/בת הזוג (משמעות הדבר אובדן מחצית מהסכום) או שמחליטים להסתיר זאת בחשבון בנק חדש שאף אחד לא יידע עד הגירושין??? אבקש לציין כי לפני מספר שנים במקרה דומה ביהמ"ש קבע כי הבעל למרות שהתגרש חייב לשלם לאישתו מחצית כי הזכייה היתה בזמן הנישואין ועפ"י החוק הכסף הוא של שניהם. אשמח לקבל תגובות, ביי ביי (ובהצלחה בלוטו).

מתולתלת

New member
תלוי עם מי תברח ../images/Emo8.gif

סתם!!!!!!!!!! בדרך כלל הסכום כל כך גדול בזכיה של 7 מספרים למה לא לחלק למה לא לעשות טוב לעוד משהו וסכום כל כך גדול מה כבר יש לעשות אני הייתי מסדרת את הצד השני ונותנת לו כל מה שאפשר רק כדי שיהיה שלום כל זה כמובן מבלי לצאת בהפסד

התכוונתי ......

למצב בו שני בני הזוג עומדים להיפרד אחרי סיכסוך קשה בינהם מלווה בשינאה ולא לפרידה נעימה עם קשר עתידי בין המתגרשים.

שלום...גם בבית!!!!!!!!!!!!!!!

בסכום של 7 ספרות, הייתי מספרת ומתחלקת ואל תחשדו בי שאני מתחזית. גם אם הריב והסכסוך שבע ימים ו"דמים" מה אכפת לי לחלק את אלו הכספים. לאחר הפרידה ובחלוף השנים הריב ישכח ואולי גם נהיה חברים וישאר לשנינו משהו משותף, הילדים, ואולי אני סתם הוזה דברים. שושן שרואה דברים בורוד

אלה_ה

New member
לא בטוח שהייתי כל כך נדיבה

ונותנת חצי למי שממרר את חיי. אני בד"כ לא בעד לתת את הלחי השנייה. אבל הייתי נותנת בהחלט סכום יפה מאוד. בשביל להרגיע את האווירה ואם טוב לי אז למה לא לפזר קצת מסביב? במיוחד אם יש ילדים משותפים שאז זה גם בשבילם. וקצת מוזר לי שבית המשפט קבע שזכיה מתחלקת לשניים כי עד כמה שידוע לי מתנות וירושות לא מתחלקות בין בני הזוג. וזכיה בלוטו נראית לי יותר כמו מתנה מאשר עבודה..

למעלה