זכיתי בכרטיס ממקושרים#@$@#$!!!^%$

זכיתי בכרטיס ממקושרים#@$@#$!!!^%$

סתם נו.. הבנתם ת'קטע. :) תגידו, למישהו יש מידע לגבי פלייליסט רשמי של ההופעה? אני רוצה לעשות קצת שיעורי בית.. :)

x N O A M x

New member
לא ../images/Emo3.gif

בגדול: הבלאק ישירו שירים שלהם, פרגי גם תבצע שירים והלאבום שלה ווויל גם כן מהאלבום החדש שלו. בענק: יהיו לפניהם עוד כל מיני אמנים ישראליים כמו 'הדג נחש', מוקי, שי גבסו וכו' ויש עוד שתי להקות מחו"ל "אריסטד דיבלופמנט" ו"קומטמנטס" שהם להקות פחות מוכרות אבל הם יופיעו גם כן. בקשר לפלייליסט של שירים ספציפיים..ניראה לי עוד גם שהבלאק לא יודעים.

הממ.. זה ככל הניראה

ממוצע פחות או יותר של הפלייליסט משאר ההופעות בטור. אתם לא עוקבים אחרי דברים כאלה כאן? בפורום של אינקובס כן :) טוב תודה.

x N O A M x

New member
ממה שאני זוכרת:

בהופעה של הבלאק שהייתה כאן שנה שעברה: Hey Mama Hands Up Disco Club Dum Diddly Smells Like Funk Joints & Jam Don't Lie Sweet Child Of Mine Shut Up Woman No Cry פריסטייל של טאבו פריסטייל של אפל פריסטייל של פרגי פריסטייל של וויל Pump It Where Is The Love Like That My Style Don't Phunk With My Heart My Humps Let's Get It Started מקווה שעזרתי במשו חח

Cuttie Cat

New member
מזתומרת?

כל אחד שר את השירים שלו ואם אין לו הוא שר כל מיני שטויות חח ומדברים אל הקהל .. הבנים תמיד רוקדים ברייקדאנס..

למעלה