זכרון CF

פחזול25

New member
זכרון CF

האם אני יכול להתקין תוכנות ומשחקים על כרטיס CF או רק אחסון רגיל? תודה מראש!

mikeoreli

New member
כן, ניתן

כאשר אתה מתקין תוכנה דרך האקטיב סינק, היא שואלת אם אתה רוצה להתקין בזיכרון הראשי של המכשיר. הקש "לא" והיא תשאל אותך על איזה התקן אתה רוצה להתקין - תבחר כרטיס CF. וזהו זה.

פחזול25

New member
סליחה על הבורות, אבל

האם הזיכרון ב POCKET PC הוא כמו הארד דיסק מבחינת מיקום הקבצים? כלומר אם אני מוחק / מעתיק / משנה מיקום של קבצים האם אחרי פעולות מרובות כאלה צריך לעשות Scan Disk? או Disk Defragmenter כלומר סורק דיסק או מאחה? יש בכלל דבר כזה? ועוד שאלה - האם כשעושים RESET מרובה (RESET רגיל פשוט) - זה פוגע במכשיר? תודה רבה!

פחזול25

New member
אף אחד לא יודע...?

האם מחיקת קבצים / שינויים - משפיעה על הזכרון הפנימי או הזיכרון המורחב...?

mikeoreli

New member
אז ככה..

דבר ראשון, קצת סבלנות לא תזיק, אני מאמין שרובנו כאן אנשים די עסוקים, שהמחשב כף יד משמש יותר ככלי עבודה מאשר למשחקים ושאר פעולות הפנאי. לשאלתך : ישנה השפעה של השינויים בזיכרון, כי למעשה חוץ מהמכניקה, אין שום שוני בין זיכרון RAM, לזיכרון של דיסק קשיח. לכן, על מנת לקבל ביצועים יותר טובים, ניתן להשתמש בתוכנה שמאחה את הזיכרון, כלומר מסדרת אותו באופן שיקל על המכשיר למצוא קבצים ובכך יאיץ את העבודה. לגבי פגיעה חומרית - אין שום סכנה לזה. לגבי RESET מרובים - לפי ידיעתי, אינו פוגע בחומרה של המכשירים. כל מה שעושה RESET זה למחוק את האיזור שלא משמש לאיכסון הקבצים. זה דומה (אבל זה לא זה) ללחיצה על כפתור הRESET במחשב רגיל. דרך אגב לגבי התוכנה המאחה, תוכל למיצוא קישור באתר של pocketpcfreak.com. ודרך אגב אם אני לא טועה היא עולה כסף. מקווה שעזרתי.

למעלה