זכרונות ילדות

זכרונות ילדות ../images/Emo63.gif../images/Emo95.gif

איזה זיכרון ילדות מכל אח ואחות שיש לכם אתם הכי זוכרים, ולעולם לא נראה לכם שתשכחו

אצלי יש שניים

אחד מאחי הקטן ואחד מאחי הגדול. מאחי הקטן אני לא אשכח את יום ההולדת הראשון שלו, אני הייתי בת 3 וקצת והוא בן שנה , העוגה הייתה מונחת על שולחן נמוך בסלון והוא באמצע השירי שמחה ויום הולדת פשוט טיפס על השולחן והכניס את ידו עמוק עמוק אל תוך העוגה. מאחי הגדול אני זוכרת את הרגע שבו לימד אותי לקשור שרוכים, בגיל 4 כבר ידעתי לקשור והייתי ממש גאה בעצמי.

אני זוכרת

יומולדת אחת שהייתה לאחותי אני חושבת אמ..יומולדת 5...והיא קיבלה במתנה את הסרט "המסיכה" בוידיאו אז אחרי שכל האורחים עזבו ישבנו אני ואחותי בחדר השינה של הורינו וצפינו בו..ואני זוכרת שכל כך פחדתי!חח(טוב נו הייתי בת 4..
) וזה אפילו מתועד!אבא שלי צילם אותנו במצלמת הוידיאו... ואחותי כל הזמן הרגיעה אותי איזה חמודה!

זכרונות...

וכרגיל שלי הם מבני דודים שלי... אני הכי קטנה מבני הדודים וכשעליתי לכיתה א' הם כ"כ התרגשו מזה שבנדוד שלי בא וצילם אותי (אם כי לאורך כל הצילום נדחפים ילדים נודניקים פנימה וזה קצת הורס...) ובנדוד אחר שלי כתב לי כזה מכתב מרגש... עד היום אני שומרת אותו באלבום!!! ועוד זיכרון קצת יותר קרוב... לפני חצי שנה היה לי יומולדת ובני דודים שלי חשבו על מתנה מקורית ומצאו: שעה באולפן הקלטות להקליט שיר שאני אוהבת ויצא נחמד דווקא ואני בחיים לא אשכח איזה כיף זה היה לעמוד ליד מיקרופון חחחחחחח.... אחלה יום לכווווולם!

למעלה