זכרונות ילדות...

ויימס

New member
זכרונות ילדות...

בטירונות בבה"ד 11, הבנות של ת"ש תמיד היו שרות: "כמה טוב לחיות, ולהיות, משקית ת"ש לעתיד, שרוך סגול וחיוך תמיד, אוהבת ת'תפקיד," (במנגינה של פינוקיו, למי שלא הבין), ואנחנו היינו שרות: "כמה טוב להיות, קש"גניקיות, ולגנוב שירים מת"ש..." ואיך כל זה מתקשר לטרי פראצ'ט, לעזאזל, אתם שואלים??? אז זהו, שזה לא, חוץ מהעובדה שזה מזכיר לי את המצב הנוכחי. הגיע הזמן לגנוב רעיונות לטופיקים מפורום רומח הדרקון (אני בטוחה שזה לא יפריע להם, חוץ מזה הם גנבו את זה מפורום הארי פוטר, אז מותר לי...) מה יהיו מילותיהם האחרונות של דמויות הדיסקוורלד? זוגפרח- היי, סתמרוח, החלטתי לצאת שוב למסע מסביב לעולם, וחשבתי- את מי אני אשכור כמדריך? ואז חשבתי, נו, איזו שאלה טיפשית, הרי ברור... סתמרוח, למה אתה מסתכל עליי ככה? נני- אולי עם ג'ירף, אם עומדים על שרפרף, לחזיר בר אי אפשר... סוזן- !!!Grandfaaaaather חיתוכטוב- קלי, אני מכשף, אנחנו מתמצאים בדברים האלה. דיבלר- נקניקיות! נקניקיות בלחמנייה! כן, גבירתי, נקניקיות מהאיכות המשובחת בזיל הזול. איך אמרת שקוראים לך? קונינה? סילברפיש-חשבתי לעצמי, אם אתה לוקח הרבה ציורים ומעביר אותם אחד אחרי השני ממש מהר, זה נראה כאילו הם זזים! איך אני אקרא לזה? לוניטונס? פיבי, למה אתה מסתכל עליי ככה? סתמרוח- מה, עוד פעם..? אההההה!!! הצילו!!! !!!oshitoshitoshit! I'm gonna die I'm gonna die I'm gonna DIE ...זהו? אחד מנשיאי האוניברסיטה (לפני תקופת רידקולי, מן הסתם)- הממ, האם זכרתי לחפש עקרבים ארסיים בכותנת הלילה שלי? כן, אני די בטוח שזכרתי. אריק- אבל מה זאת אתה לא באמת שד??? שיקרת לי??? ...סתמרוח, למה אתה מסתכל עליי ככה? נייג'ל- תראה, מר דרקון, אני לא חושב שזה מאוד נחמד מצידך לנסות לשרוף פה אנשים למוות. אני חושב שאם פשוט נשב כמו אנשים הגיוניים ונדבר על זה... !SQUEAK (נחשו מי) לא אמרתי אני! לא אמרתי אני!/ הממ, שוקולד.. (ושוב) וטינארי- עומדים להשליך אותי למעמקי הר געש. מעניין איך אוכל לנצל את המצב לטובתי. דיוס- בוא נדבר על פירמידות. קופט, למה אתה מסתכל עליי ככה? (מה שהיה חוסך הרבה בעיות) טוב, עכשיו אתם.

ויימס

New member
אה, הם חושבים שאני אטרח ואשקיע

והם יעמדו ויסתכלו, טוב, לא נראה לי! הרעיון הוא שעוד מישהו חוץ ממני אמור לשתף פעולה! אולי אני אקים פורום משלי, אשאיר הודעות לעצמי, ואז אגיב להם? ככה לא יהיו לנו מחלוקות ונוכל לארגן מפגש פורום בקלות מדהימה!

The Mad Hatter

New member
הייתי כותבת,

אבל את לא יודעת עד כמה המוח שלי מיובש כרגע.. (האמת היא שזה סתם תירוץ רגעי לעובדה שאני לא יצירתית)

Athaclena

New member
משהו מאוד מוזר פה....

לא כתבת מה ויימס יגיד לפני שהוא מת! את לא מתביישת?? בקיצור, אני ממש גרועה בדברים האלה אבל אני ממש אנסה לחשוב מה ויימס יגיד שניה לפני שהוא מת. ..... ..... ..... ..... ..... אממ, טוב: "דטריטוס, זוכר מה זה ניצרת ביטחו...?" "די, וויזיט! נמאס לי מהדת המעצבנת שלך ומהחוברות האלה ומהכל! האל שלך הוא סתם מניאק אגואיסטי כמו כולם!" <וטיפה אח"כ שומעים רעם...> "אפשר 2 נקניקיות בבקשה? אני ממש רעב. ...תודה, דיבלר"

keynant

New member
אחד המפקחים(למרות שזה ציטוט..)

אני חושב ש...שיט.*פוף*

למעלה