זכרונות מהטיול השנתי לרמת הגולן...

נטלי ב

New member
זכרונות מהטיול השנתי לרמת הגולן...

אז נתחיל בזה שהטיול היה הכי פצצה שאפשר
, היה כיף ובחיים לא היה טיול כזה מיוחד!!!! כל כך הרבה תהפוכות ואירועים קרו שממש קשה לי לספר את הכול, אבל תמיד אפשר לנסות
אחחח... חבל שנגמר... אז זה הסיפור של הטיול השנתי לרמת הגולן של כיתה י´א/5: ביום ראשון 21.10.01 (יום הולדת ה-16 שלי!) באנו לביצפר ב6 וחצי, כל כך שמחתי שיש לי יום הולדת אבל משום מה לא הייתה התחושה הזו שיש לי יום הולדת (כמובן שזה ישתנה אחרי כמה זמן...). לקח לנו שנים להתארגן ויצאנו רק באיזה 8-9, עד שנסענו כולם באו אליי ובירכו אותי ועוד ילדה שהיה לה גם יום הולדת...כולם גם שרו שירים של יום הולדת, ניגנו בטרבוקה
ואני ממש שמחתי אבל גם התפדחתי שכולם התחילו לצעוק שיש לי יום הולדת
... התחלנו לנסוע ובדרך עשינו עצירה באיזשהו סנטר כזה שהיה מזה כיף בו, נכנסתי לחנות מיסטית כזו וקניתי אבן מזל (לאהבה
) וגם קטורת... ידעתי שמשהו מוזר מתרחש מתי שראיתי 2 ידידים שלי מתלחששים ליד חנות מתנות
כזו ומתבאסים שהם רואים אותי באה...חי חי... באוטובוס לא הפסיקו לרגע לנגן בטרבוקה (ילדים מכיתה אחרת שהיו איתנו) שהיה מידי פעם יפה אבל אחרי כבר כמה זמן זה היה נמאס והם שברו לכולם את הראש עם זה... הגענו לרמת הגולן רק אחרי 5 שעות (!!!), אכן אכן נסיעה ארוכה אבל ת´אמת בכלל לא הרגשתי שזה לקח כל כך הרבה זמן... התחלנו את מסלול,היה חם, מעייף, ומאוד לא נוח בגלל תיק על הגב ששוקל טונות בגלל כל הליטרים של מים שהיינו צריכים לסחוב... המסלול לא היה קשה ודי כיף, הנוף היה מאוד יפה אבל במקום אחד שעצרנו בו היו כל כך הרבה דבורות
שכל השכבה נכנסה לקריזה בגלל זה, חחחחחחחח.... סיימנו את המסלול רק שהיה כבר שקיעה, עלינו על האוטובוס ונסענו לאכסנייה. הגענו לאכסניית פוריה (שהיה ממוקם על הר, וכל פעם שנסענו אליו האוטובוסים היו צריכים להסתובב איזה 10 פעמים...), מקום מאוד יפה האכסנייה הייתה ממש גדולה והייתה מורכת מחדרים ומבקתות. אנחנו קיבלנו בקתה
(חדר 28) ממש יפה! הכול היה מעץ, שטיחים מקיר לקיר, ממש אווירה כפרית וכיפית כזו, וגם הכניסה לבקתה הייתה מאוד יפה. כל הידידים שלנו קיבלו חדרים שגם היו מאוד גדולים ונוחים. היו גם כאלה שקיבלו דירות של ממש!!! עם מסדרונות וחדרים, מטבח ואמבטיה! בקיצור ממש התלהבנו מזה... התארגנו בחדר והתלבשנו, הלכנו לאכול ארוחת ערב ואז היה כנס שכבתי בהתחלה רצו לעשות לנו הרצאות (
) אבל בסוף ויתרו לנו על הרעיון ונתנו לנו ערב חופשי באכסנייה . בזמן שהייתי עם ידיד שלי והסתובבנו חברה שלי התקשרה לפלא שלו ואמרה לי למהר ולבוא לחדר כי אמא שלי מתקשרת לפלא שלי
ודואגת איפה אני, ממש נבהלתי אז אמרתי לה שאני תיכף באה לחדר. שהייתי צריכה לרדת במדרגות כדי להגיע לבקתה אני רואה את החברה השנייה שלי אומרת לי "חכי חכי" ורצה בצחוק מתגלגל ישר לחדר... הבנתי שהם סתם עבדו עליי אז לקחתי ילד מהשכבה שלי שייכנס קודם לחדר ואני יהיה אחריו (לא רציתי להיכנס ראשונה כי פחדתי שהם ישפכו עליי משהו או יעשו משהו נורא אחר - נקמה על מה שקרה ביום הולדת שלהם...חחחחח) פתחתי את החדר והכול היה חשוך פתאום האור נדלק וכמעט כל הידידים שלי היו שם והתחילו לשיר "יום הולדת שמח...
" ממש שמחתי!!!!!!!!!!
הם שמו נר בתוך מאפין כזה יפה , הדליקו אותו וכמובן ביקשתי משאלה... אחר כך הם אפילו הרימו אותי 16 פעמים (ואחד לשנה הבאה)!!! חחחחח היה ממש כיף
. אחרי כל מיני שטויות ובלאגנים הלכנו לישון באיזה 2 בלילה אחרי שיחות וצחוקים בלובי אחד שהיה שם... ביום השני קמנו ב5 בבוקר כדי לראות את הזריחה
, כי הרכז שלנו אמר שיש ממש זריחה יפה... יצאנו לבחוץ, הכול היה שקט ולהפתעתנו גילינו שאנחנו יכולים להשקיף לכנרת!!! איזה נוף מהמם!!!! שהגענו יום קודם בכלל לא שמנו לב שהכנרת ממש לידינו! בכל מקרה צילמנו את הזריחה המהממת וממש שמחנו שקמנו מוקדם. היום השני אמור היה להיות עמוס מאודדדדדדדדדד: התחלנו את המסלול האימים והתענינו כל הדרך, עליות וירידות כאלה תלולות, לכולם כאבו הרגליים, הגוף וממש כולם התעלפו מרוב עייפות!!!
היה איזה קטע (לפני כל הירידות) שהסתכלתי קדימה וזה היה נראה כמו סתם טיול של של"ח בירושלים ואז הסתכלתי לצד וראיתי את הכנרת! ואז קלטתי שאנחנו בכלל ברמת הגולן, זה בכלל לא היה נראה כמו טיול שנתי.... בכל מקרה המסלול היה 4 שעות עם ירידות כאלה שלקחו כל כך הרבה זמן ושכיסו אותי בעפר לבן כזה שלא ראו בכלל את הצבע בבגדים... אני צילמתי את ההרים שטיפסנו עליהם רק כדי שאמא שלי תראה מה לעזאזל עברתי! ועוד אחרי מסלול כזה היינו צריכים ללכת לחמת גדר, להיכנס לבריכות ועוד אחרי זה מסיבת דיסקו... חשבנו שמי שאירגן יום כזה עמוס בטח השתגע... הגענו לחמת גדר (מקום מאודדד יפה דרך אגב) עם כל התיקים שהיינו צריכים (כי שם התקלחנו והבאנו בגדים לדיסקו). עשינו סיור ב"גן החיות הקטן" שהיה שם, ראינו תנינים כאלה ענקיייים וממש מפחידים הם היו איזה 6 מטר... ראינו גם ציפורים
בבונים וכל מיני חיות למיניהם... אחרי זה כל מה שרציתי זה לנוח (לא נכנסתי לבריכות כי לא הבאתי בגד ים) שכבתי על הדשא שהיה ליד הבריכות ונחתי, אבל באיזשהו רגע ממש רציתי להיכנס לבריכות,אז סתם הורדתי נעליים והרטבתי את הרגליים, פתאום ילדה מהשכבה דחפה אותי לבריכה וכולי התרטבתי!!! חחחחחחחחחחחחח האמת מזה שמחתי.......!!!! נסיתי להפיל את חברות שלי גם אך ללא הצלחה... 2 ילדים מפגרים הפילו 2 בנות מהשכבה למים ועוד אחרי שהם כבר התארגנו והיה קר!!!!! איך שהרכז שלנו התעצבן..... אחרי זה התארגנו לברביקיו שעשו לנו שם, ולדיסקו... הברביקיו
היה ממש טעים וממש היה כיף... הדיסקו התחיל והשתעממנו אז הלכנו לאיפה שהיו הבריכות ופתאום גילינו עוד מסיבת דיסקו של ביצפר אחר שבא לשם! כל השכבה באה למסיבה הזו והתחילה לרקוד שם! היה ממש כיף!!!
אחרי שהביצפר הזה הלך חזרנו למסיבה שלנו ורקדנו עד איזה 1 בלילה...! חשבתי לעצמי, יווו בסוף היום העמוס הזה היה ממש כיףףף... ככל שיש יותר דברים לעשות ככה מרגישים שעושים יותר, מספיקים יותר ונהנים יותר! בקיצור יום ארוךךךךךך.... באוטובוס חזרה אמרו לנו שלפני שנכנסים לחדרים יש כנס שכבתי, חשבנו שזה בגלל 2 הילדים שהפילו את הבנות לבריכה... פתאוםם הרכז שלנו ,גיא, אמר שירו לעבר בסיסי צה"ל ולעוד מקומות בצפון אז הטיול מתקצר ביום ושמחר חוזרים הבייתה הוא הוסיף שבמשך השנה יפצו אותנו ביום כיף... כולם הופתעו וממש התאכזבו!!!!
חשבתי לעצמי ואמרתי "יוו אף פעם לא הייתי בטיול שנתי של 4 ימים, וזה ממש לא פייר, כי נשאר לנו רק עוד טיול אחד אחרון של שנה הבאה, חבל שהטיןל הזה נהרס ועוד אחרי יום כזה כיף" פתאום הטיול היה נראה לכולם סתם דפוק ושבכלל לא היה שווה לבוא... חזרנו לחדרים, אירגנו את כל התיקים באכזבה ובמחשבה שזהו, זה הלילה האחרון שלנו פה....
וככה הלכנו לישון...
בבוקר של יום שלישי, שמנו את כל הציוד באוטובוסים והיינו מוכנים נפשית להיפרד מהמקום. דרך אגב כבר באותו יום או שבעצם ביום הקודם, הקול שלי התחיל לשנות את הצליל שלו ונהיה מאוד צרוד!!! גם חברה שלי נהייתה מאוד צרודה... ובגלל הקול המוזר והמצחיק שנהיה לי (ולמען האמת עד עכשיו יש לי אותו) לא הפסיקו לצחוק עליי עד סוף הטיול, ידיד שלי אמר לי שאני נשמעת כמו שיחה בסלקום מלפני 5 שנים, עם כאלה עליות וירידות מוזרות בקול!!!!!! חחחחחחחחחחחח . בכל מקרה בחזרה לסיפור: המחנך שלי ,גלעד, בא אלינו ,אמר שיש עוד כנס שכבתי, ואז התחיל לצחוק ולהתתבדח ואמר שיגאל שילון בדרך ושהוא מדבר איתו עכשיו , הופצו שמועות שבסוף לא מבטלים לנו יום וממשיכים בטיול... ידיד שלי אמר לי "תארי לך באמת עכשיו יגאל שילון בא ואומר שהכול היה סתם בדיחה חחחחחחחח"... אז ירדנו לכנס ואמרו לנו ש...........

נטלי ב

New member
המשך...........

בסוף ממשיכים בטיול!!!!!!!!!!!!!!! איזו שמחהההההה, כולם מחאו כפיים והתחילו לצעוק מרוב שמחה!!!
בכל זאת המסלולים קצת השתנו אבל העיקר שלא חוזרים הביתה!!!!
הורדנו מהאוטובוס את כל התיקים, שמנו אותם בחדר שכבר נפרדנו ממנו, ועלינו לאוטובוס בשמחה רבה!!! עשינו מסלול די קצר ולא קשה לאורך נהר הירדן (שדי ירוק ומגעיל למען האמת...), כמובן שבדרך המדריך שלנו ,ברוך, ניסה להצחיק אותנו בכל דרך אפשרית... אני לא יודעת מה בדיוק יש למדריכים האלה אבל נראה לי (ואמרתי את זה בטיול לכולם...) שבהדרכה או בקורסים שנותנים לאנשים שרוצים להיות מדריכים יש חלק מיוחד שבו מלמדים אותם לספר בדיחות גסות או בדיחות לא מצחיקות... זה ממש חובה!!!! הדבר הזה דרך אגב כולל גם את המורים...חחחחחח! אחרי המסלול אמרו שיש לנו פעילות חברתית מיוחדת בכנרת... גילינו שאנחנו עומדים להפליג בספינה בכנרת!!!! איזה סבבי! עלינו על הספינה "לידו 10" והיה שם מן מסיבונת קטנה עם מוזיקה וכולם רקדו ונהנו מהנוף המרהיב... אז הבנתי שמהטיול המיוחד הזה עומדים להיות לי תמונות חבל"ז... אחרי זה חזרנו לאכסנייה, התלבשנו, אכלנו ארוחת ערב והתארגנו לערב החופשי שלנו בטבריה. טיילנו בעיר, בטיילת, הלכנו למקום ענקי עם מלא משחקי וידיאו יפים ושיחקנו, קנינו דברים
, אכלנו במסעדה
, וראינו את הכנרת המסכנה (ראינו עד איפה המים היו מגיעים פעם וממש נדהמנו! היו סירות שפעם צפו על המים ועכשיו נמצאות בחוף, זה ממש עצוב.... אנשים תחסכו במים!!!!) , ידיד שלי הציע בצחוק פיתרון שרק מפגרים חושבים עליו ואמר "יאללה בוא ניקח צינור ונמלא את הכנרת....." חחחחחחחח!!!! חזרנו לאכסנייה ועמדנו לבלות את הלילה (הבאמת) אחרון שלנו שם... כמובן שזה היה לילה מיוחד במינו ואני לא חושבת שנהניתי וצחקתי כל כך הרבה רק בלילה אחד...! כעיקרון אין כיבוי אורות אבל אחרי 2 בלילה המורים ביקשו שנהיה רק בחדרים, אבל כבר כל החברות שלי נרדמו אז לא רציתי לחזור לחדר וגם לא הייתי עייפה, אז הלכתי לחדר של הידידים שלי.... ושם עשינו צחוקים וקטעים כאלה שבחיים לא עשינו, הסתובבנו בכל האכסנייה ואיזה מורה אבלה אחת כל פעם עקבה ורדפה אחרינו חחחחחחחח כמה צחוקים עשינו בגללה! חה חה חה.....
ככה מלא ילדים היו עושים סיבובים באכסנייה והיא הייתה מעצבנת וצורחת כמו מפגרת... אנחנו ירדנו עליה ופשוט נשפכנו מצחוק בגללה, כי כל פעם היא אמרה לנו ללכת לישון אבל היא כל פעם מחדש הייתה מוצאת אותנו מטיילים בחוץ... כל פעם היינו מתחבאים במקום או בחדר של מישהו אחר ומתחילים פשוט להיקרע! חבורות של ילדים היו מסתובבות , רצות, מתחבאות ומה לא עושות בגלל האבלה ההיא חחחחחחחחח....
הייתה חבורת ילדים שהייתה נכנסת לחדרים של ילדים אחרים, מורחת אותם בכל מיני משחות, מכניסה להם טמפונים (!!!) בפה ובאוזן ומצלמת אותם!!! חחחחחח ועוד הקטע שהם בכלל לא התעוררו.... פעם גם נכנסו איזה 20 ילדים, כולל אותי , לחדר אחד וכל "דיירי" החדר התעוררו וראו מלא ילדים מסתכלים עליהם ישנים ומנסים לעשות להם משהו......חחחחחחח!!!!
באותו לילה ממש התקררתי וכאב לי כל כך הגרון חשבתי שאוטוטו אני מקבלת איזה דלקת ריאות, אבל זה לא מנע ממני להנות ....
אחרי זה חזרנו לחדר של הידידים שלי ושם לא הפסקנו לדבר על כל השטויות שעשינו, אחר כך המורה המפגרת הלכה לישון ובאה מחנכת אחת וגם רדפה אחרינו... היא נכנסה בכוח לחדר של הבנים (אני ברחתי ישר לאמבטיה והתחבאתי חחחחחחחחח) וצעקה עליהם על כל הרעש שהם עושים... רציתי לחזור לחדר אחר כך אבל המורה לא רצתה לתת לי ואמרה לי לישון בחדר של הבנים, אבל בסוף היא נתנה לי לחזור לחדר והיא אמרה לבנים להשאיר את הדלת שלהם פתוחה חחחחחחחח...... כמעט נכנסתי לחדר אבל אז ראיתי שיש עוד ילדים בחוץ אז הלכתי ודיברתי איתם, עשינו עוד צחוקים כי המורה ההיא באה שוב ואני עוד פעם התחבאתי.....חחחחחחח...... בסוף הלכתי לישון רק באיזה 4 וחצי - 5 לפנות בוקר
....אבל היה ממש כיף!!! למרות שבטיול הזה בקושי ישנתי
, ישנתי ממש טוב
ובכלל לא הייתה עייפה שהייתי קמה בבוקר..... הגיע יום רביעי, היום האחרון שבעצם היה מן יום כיף כזה במרכז קנדה, בלי מסלולים (המדריכים כבר נפרדו מאיתנו...) . עזבנו את האכסנייה וכבר מהיום הקודם התחלנו לראות "טיטניק"
באוטובוס , כשהגענו למטולה, למרכז קנדה בדיוק הסרט נגמר (כמובן שכולם התרגשו מאוד בסוף
, למרות שכולם כבר ראו את הסרט מיליון פעם
). נכנסנו למרכז (שהיינו בו לפני שנתיים) והלכנו לשחק באולינג (פעם ראשונהההה שלי...) המקום היה ממש קר ועוד קור כזה מסריח, בקיצור היה ממש כיף עשיתי ניקוד של 52 או 53 (מקום שני...
) זה לא ממש טוב, אבל בכל זאת פעם ראשונה...דרך אגב, כדורי הבאולינג נראים די קלים בטלוויזיה אבל הם מזה כבדים! אחר כך הלכנו לבריכות שממש היו חמות כמו בסאונות, וצילמתי תמונה באותו מקום ובאותה פוזה שצילמתי תמונה אחרת לפני שנתיים בדיוק שהיינו שם בטיול השנתי של כיתה ט´....ממש לסגור מעגל ...... :- ) אחרי הבריכות הלכנו להחלקה על הקרח (ששם פשוט זה היה כמו להיכנס לפריזר) ולפני זכרוני, לפני שנתיים עשיתי סיבובים במשטח ההחלקה רק ליד המעקה כי כל כך פחדתי לעזוב אותו, בקיצר לא ידעתי להחליק..... וככה באמת זה היה בהתחלה, אבל אחר כך כולם התחילו ללמד אותי ופתאום מצאתי את עצמי מחליקה (בלי להחזיק במעקה ) בחופשיות רבה, ואפילו לימדתי בעצמי את חברה שלי איך להחליק.... כך נגמר יום הכיף שלנו, ואחרי כל זה עלינו ב3 בצהריים לאוטובוסים והתחלנו את נסיעתנו הביתה... בדרך מזה לא הרגשתי טוב ובעצירה כמעט הקאתי
... הבטן כאבה למלא ילדים, והמחנך שלי אמר שזה "קיבה עצבנית" : בגלל שלא אכלנו מסודר ולא ישנו מסודר יש לנו כאבים בבטן... עלינו שוב לאוטובוסים והתחלנו לראות "ספיחס", הרבה נרדמו באמצע וגם אני , עד העצירה הבאה... היה כבר לילה ובעצירה כולם התעוררו....שעלינו שוב לאוטובוסים כמובן שכולם כבר לא היו עייפים והיה אפשר להבין שהחרפונים והשגעונות התחילו... אבל פתאום רק מרחק של כמה מטרים מהעצירה הקודמת שמענו ש3 בנות התעלפו, אחת מהם הייתה בכיתה שלי....כולם נבהלו מאוד כי אמבולנסים הגיעו
וחצי שעה הסתכלנו על מה שקורה בחוץ, ובסוף לא לקחו אף אחת והכול הסתדר... המשכנו את הנסיעה עם הצחוקים וקריעות הנפש שמגיעה בכל נסיעה אחרונה של טיול שנתי... שהגענו לירושלים כל כך שמחנו!!!!!!
הגענו כבר לביצפר ושמנו לב שאוטובוס אחד לא אחרינו, בסוף התברר שהמשטרה עצרה את האוטובוס כי הנהג דיבר בפלאפון באמצע הנסיעה...נזכרתי שראיתי את מכונית המשטרה עוצרת את האוטובוס... אז האוטובוס התעכב חצי שעה, שאנחנו כבר הוצאנו את התיקים מהאוטובוס ועלינו לאוטובוס אחר שהיה אמור להסיע אותנו הביתה אז האוטובוס ההוא רק נכנס לירושלים... חיכינו יותר מ45 דקות עד שהם הגיעו (כי הרבה ילדים מהאוטובוס ההוא גם היו צריכים את האוטובוס שאנחנו היינו עליו כדי להגיע הביתה...) באמצע באמת התחרפנו מרוב עצבים....חחחחחחחח... וסתם בגלל שהשתגענו..... בסוף הגעתי הביתה רק ב10 וחצי (!!!!!!) 7 וחצי שעות מאז שהתחלנו את נסיעתנו הביתה....! אמא שלי מזה שמחה לראות אותי (ואני אותה אבל אני שמחתי בעיקר שעכשיו אני יכולה לישון נורמלי ושאני יכולה להתקלח באמבטיה נורמלית חחחחחחחחח) וכמובן אני כבר מתה לפתח את הפילים, כדי לראות את כל התמונות היפות שצילמתי......

נטלי ב

New member
המשך להמשך ../images/Emo13.gif .............

איזה טיול, כמו שאמרתי מלא תהפוכות, צחוקים, חוויות, ויום הולדת הכי מיוחד של SWEET SIXTEEN לי!!!! והאמת זה בכלל לא נראה כמו טיול שנתי, זה היה נראה כמו נופש! כי בכל טיול עושים יותר מסלולים וסיורים מאשר פעילויות וכאן זה היה בדיוק הפוך, הספקנו כל כך הרבה ב4 ימים (רואים, לפי האורך של ההודעה הזו...)!!!! מאז שהתחלתי את התיכון הטיולים השנתיים שונים מהטיולים השנתיים של החטיבה, אני לא יודעת למה אבל זה ככה....רשמתי את זה גם בהודעה שעשיתי על הטיול השנתי לנגב בי´ שנה שעברה... כנראה ככה זה יהיה גם שנה הבאה בכיתה י´ב, בפעם אחרונה שיהיה לנו טיול שנתי ... אז תודה לכל מי שקרא עד הסוף, ויכל להשתתף בחוויותיי מהטיול המקסים הזה ומהיום הולדת המיוחד שהיה לי!
וזה הסיפור (שבאמת בלי כוונה יצא ארוך) של הטיול השנתי של שכבת י´א , תיכון פסגת זאב, ירושלים
... כואבות לי הידיים מרוב שרשמתי הרבה (ועוד חלק נכבד מההודעה נמחק לי באמצע והייתי צריכה לכתוב הכול מחדש בלי לשכוח פרטים חשובים) אבל אני שמחה שיכולתי להוציא הכול........ כי נהניתי בטירוף וחזרתי שמחה מאוד!
אני יודעת שזה טיול שנתי שפשוט אי אפשר יהיה לשכוח...
אז יאללה ביי לכולם וערב טוב
נטלי "צרודה, אבל שמחה" ב

adidas^

New member
ואוו! חייבת להגיב

סחטיין על ההודעות המעניינות. מאד נהניתי לקרוא ולהזדהותעם הטיול שלי בגולן! שמחה שנהנית!!!

למעלה