זכרונות מהפינגוין ...תיבת פנדורה ..

זכרונות מהפינגוין ...תיבת פנדורה ..

מה דעתכם לשרשר הודעות על המועדון והתקופה המיתולוגית ? ערב לילה חורפי סוף 89 ילד בן 14 הופעה איזוטרית של להקה אונגרדית והחיים משתנים ,מה אתכם ?

בפינגוון נהריה,היתה שם להקה..

עם רני לב,האח של עדנה.. שהופיעו שם שנים בשנות השבעים. מרק.

magy

New member
תאמין לי , אם אספר לך, שאני

הייתי אמורה להיות "הברנדה לי" של הלהקה של רני לב.? כך הוא הגדיר את התפקיד... אלה היו גווני הקול שלי. הוזמנתי אליו הביתה כדי להחליט אם אני מצטרפת, וכדי להכיר את חברי הלהקה. מישהו סיפר לו שאני שרה. לפני שנתתי לו תשובה, אם תשאל אותי, אין לי מושג איפה חייתי אז. סוף י"א. גמנסיה ביאליק, ...הכתה התפרקה...ההורמונים הפריעו לכל הכתה להמשיך לי"ב. ורב הכתה עלתה לכרמל ללמוד באקסטרני. כולנו התכוננו לשינוי מסגרת, ואני עמדתי להיות "זמרת גדולה - אלעק" כולה, הייתי בת שש עשרה.... הם דיברו על בגדים הוליוודים להופעה. קצר, פרנזים, מרשרש, צבעוני, ומנצנץ.... ולי, היה בראש, רק דבר אחד, רק דבר אחד, לרוץ לבית חולים לראות את אמא שלי שגססה מסרטן.... שבוע אחרי שהציעו לי להיות זמרת, בשבת בבוקר......... היא מתה. 22 לאוגוסט , לפני שלושים ושבע שנים.........בהיותה בת......שלושים ושבע......

זוכרת את ישראל גירזון ?

אני נפגש איתו גם כעת עם יוסי,אח של דני ליטני איתו ניגנתי ואני חבר מילדות

magy

New member
השם מצלצל לי.

גרתי ברחוב השילוח בחיפה....הרחוב שמוביל לרמת ויז´ניץ...כיום, הוא שחור, פעם גרו בו מיטב הנוער... רחוב של וותיקים. קיקי , מהכל עובר חביבי, גר על ידי, אח של קיקי, המבוגר יותר, היה חבר ילדות.....שלי. קצת יותר מחבר...משהו, שקשה להגדרה... ובלי פירושים כחולים, מעולם לא עשינו "את זה"....... לא לשכוח, חייתי בתקופה שבה היה נהוג ברב המקרים , להגיע בתולה לכלולות.... ואני הייתי ממושמעת, וכך עשיתי.... היו לי המון חברים, אבל, רק עם האקס שלי, עשיתי סקס לראשונה בחיי. אל תספרו לאף אחד שאני מצירה על העובדה ....שהייתי ממושמעת...... כמו שאומרים......הגברים תמיד רוצים להיות אצלה,,,,"ראשונים". עדיף,,,,,שיהיו "אחרונים"....... קאפיש???????????????????

למעלה