זלדה אוקריאינת הזמן,זקוק לעזרה

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
זלדה אוקריאינת הזמן,זקוק לעזרה

מה אני אמור לעשות אחרי שהרגתי את "העכביש הראשי" הזה... וקיבלתי את החפץ הזה. חשבתי שהוצאתי את הקללה מעץ הדקו הגדול. /=

yoo

New member
אני מחכה לתגובת המנהל...

הוא סיים את המשחק לפי מה שאני זוכר

yoo

New member
לא משנה, מצאתי כבר...

אייך לא חשבתי על זה, זה כל כך פשוט...

AxBattler

New member
מצויין.. פשוט מצויין!

נכון, גמרתי את המשחק ועברתי את כל החידונים והקווסטים המשניים (כולם חוץ מאחד..). אם יהיו לך שאלות (ובטוח יהיו לך) אתה יותר ממוזמן לפרסם אותן כאן. קח בחשבון שתפיסת המסך שהראת מראה שתפסת GOLDEN SKULTURA אחד.. יש מאה כאלה ברחבי המשחק וככל שאתה תופס יותר, אתה תקבל יותר "פרסים" בבית המקולל בכפר קקריקו.

yoo

New member
כן כן שמתי לב שיש הרבה...

בהחלט משחק נהדר...ממש נותן לך כזו תחושה הרפתקנית כזו.. זו תחושה שרק משחק טוב יכול להעניק. ולמרות זאת הוא ממלא אותי בנוסטלגיה עד דמעות מזלדה הראשון לנינטנדו ששיחקתי בו בילדותי (הצלילים דומים, היצורים דומים בצורה נאמנה וכל מיני) זו תחושה שרק משחק טוב יכול להעניק. דבר אחד מעצבן אותי, הלילה עובר מהר מידי, תנו לחשוש קצת ^^"

AxBattler

New member
אוקרינת הזמן מתרחש כרונולוגית לפני

זלדה הראשון לנינטנדו ואם תתמיד במשחק צפויות לך המון הפתעות ורמזים על המשחק הראשון.. בקשר ללילה, בקרוב תשיג את שיר השמש ואז תוכל לשלוט בשמש ובירח! אוקרינת הזמן הוא משחק ההרפתקאות הטוב ביותר ששיחקתי בו. לפעמים סתם מתחשק לי לחזור אליו קצת אז אני מטעין את המשחק על האמולטור ומטייל לי על איפונה (הסוסה של לינק) ב HYRULE FIELD.

yoo

New member
כן קלטתי כבר שזה לפני זלדה הראשון..

ועוד לפני link of the past לסופר נינטנדו (זה link of the past of the past!)

yoo

New member
אגב...

אייך ממירים את הTokens הללו בבית המקולל?

AxBattler

New member
פשוט תדבר עם אחד האנשים שם

אבל קודם אתה צריך כמות מסויימת של טוקנס

yoo

New member
אני אראה בקשר לזה

אני אחזור לשם אחרי שאני אסיים את המערה של הגורגונים או אייך שלא קוראים להם. חיסלתי שם עוד כמה סקאלוטהאים. אגב, נכון המנגינה של סאריה כזו ממכרת? אני מוצא את עצמי מנגן אותה שוב ושוב במהלך השלב ~_~"

phoenix2000

New member
צריך עזרה ממישהו שגמר את המשחק

הגעתי למקדש הצל (SHADOW TAMPLE). בתוך המקדש הגעתי למקום שיש בו שלושה כפתורי עיניים עצומות שמדי פעם יורות עליי אש (אותו מקום בו עפים ומתנפצים עליך כדים). בעזרת "עין האמת" אני רואה חדר שנחסם על ידי זכוכית. איך אני בדיוק עובר את הקטע הזה. (יש לי מפתח אחד, אתה המפה והמצפן ועל פי מה שאני יודע אני צריך להשיג את הנעליים המעופפות).

למעלה