זלוטיםםם

זלוטיםםם

אנשיםםם! יש לי כמה שאלות? 1.מה עדיף לפרוט אירו או דולר? 2. אם דולר אז זה נכון שככל שהשטר יותר גדול ככה הוא שווה יותר זלוטים או משו? 3. כמה זלוטים יש בשקל אחד? 4. הזלוטי הוא זול יותר או יקר יותר? כלומר כדאי לקנות שם? ד"א סליחה שאני מטריד אתכם כל הזמן, אני פשוט חייב תשובות.. תודה לכל המשיבים!

זלוטים

אז ככה.. לא משנה מה אתה פורט זה אותו דבר... ברור שככל שהשטר שווה יותר דולרים הוא גם שווה יותר זלוטים...:) בערך כל 3 וחצי שקל זה זלוטי.. אם אני זוכרת נכון.... וכן כדאי לקנות שם כי בארץ ניתן להשיג רק בשדה התעופה והם לוקחים המון עמלה... אז לקנות בארץ קצת זלוטים כדי שתגיע לשם עד שיהיה לך מקום שתוכל לפרוט (לא חובה) ושם תקנה את העיקר.... אני נסעתי בלי זלוטי אחד וביום הראשון הביאו לנו כסף לאוכל, אז היה לי וגם פרטתי כסף שם..

Liraz 6q

New member
3 וחצי? מה פתאום..

זלוטי שווה לקצת יותר משקל וחצי..

מדריך1

New member
המרות

נכון להיום השערים הם- 1 דולר שווה 2.92 זלוטי 1זלוטי שווה 1.42 שקל לא משנה מה את לוקחת יורו או דולרים, רק להקפיד שהכסף יהיה ממקור אמין ולא מזויף, אחרת היו צרות גדולות.

Old Cat

New member
תוספת קטנה

אם מביאים בחשבון עלות רכישת הדולרים בארץ והפעא במחיר דולר ברכישתו לשער היציג - כדאי לחשב שכל זלוטי שווה שקל וחצי, לא פחות. זה לצורך השוואת מחיר ריאלית.

אבירן171

New member
לא לשכוח לקחת דולר חדש

אני יודע רק שבארצות הברית ועוד כמה מקומות מועטים אפשר להשתמש בדולר הישן(אבל לאט לאט עוברים לחדש). כדי שלא יגידו לכם שהדולר לא טוב, ודעו שהדולר חדש. דולרים אני מציע לקחת מהדואר שאין בו עמלות(אבל חייבים לבוא עם מזומנים, זה מזומנים בלבד!) וההמרה היא על שער הדולר, או בממיר במערב ראשון לציון שגם לא לוקח עמלות(לפרטים צרו קשר בפרטי). בברכה, אבירן..

Old Cat

New member
בבקשה

1. לא משנה. 2. לא נכון, אין קשר, ולא שייך לדולר או אירו - זה פשוט לא נכון. 3. בערך שקל וחצי שווה זלוטי אחד. 4. ראה התשובה לשאלה 3. כדאי לקנות שם? תלוי מה אתה רוצה לקנות. בעונה מוכרים חצי קילו דובדבנים טריים ברחוב ב-6 ש"ח, ועם סיום עונת הדובדבן מתחילה עונת הפטל. בגדים באיכות טובה בחנויות כמו בארץ, לא כדאי לקנות. גם נעלי ספורט טובות עולות כמו בארץ, ואם תמצא זולות במיוחד כל הסיכויים שזה זיוף. דברי אלקטרוניקה ומחשבים גם עולים כמו בישראל. בקבוק וודקה טובה מתוצרת מקומית עולה שני שליש מחיר מאשר בישראל. אתה חושב שיתנו לכם זמן חופשי להסתובב לבד בלי השגחה בקניונים או בשוק המציאות בוורשה? תשכח מזה. אין סיכוי. הערה נוספת: השער הכי גרוע תקבל בשדה התעופה, גם כאן וגם שם. לא כדאי להמיר מט"ח בשדה תעופה, באף שדה תעופה.

לזרושקה

New member
תשובה..

זלוטי 1 שווה שקל וחצי.. ובארץ (בשדה תעופ) כדי לפרוט משקלים לזלוטי.. מדולרים/אירו זה יותר עמלה.. ובפולין יש מקומות שנקראים קנטור - שם אפשר להחליף גם מדולרים/אירו לזלוטי

למעלה