זלזול בצופים!

זלזול בצופים!

פעם שלישית שפיוז'ן מעומדת להדחה ברציפות. פעם שלישית, במילים אחרות הקהל בבית לא מתחבר אליהם כמן ששירי אמרה. משהו לא עובד. הם נחמדים אבל כלהקה הם לא עובדים.

אז למה לעזאזל ההפקה מתעקשת להשאיר אותם פעם אחר פעם? ואיפה היושר המקצועי של השופטים בבחירתם את המתמודד שראוי להמשיך את התחרות?

במיוחד שירי. היא אמרה שמשהו שם לא עובד, ובכל זאת בחרה אותם. אין לה דעה משל עצמה? ההחלטות המקצועיות שלה לא שוות כלום? ההפקה שולטת בהכל ולא נותנת מרווח אישי לשופטים?

די יורד לך מהתוכנית באופן שכזה, ואם במהותי לא הייתי אדם סקרן, לא הייתי ממשיכה לצפות בתוכנית.

השורד

New member
ועוד משה פרץ אומר

"פיוז'ן הם העוגן של התכנית" - אם זה לא מראה שהוא קיבל הוראה מההפקה אז מה כן?

מה שהתחיל כנסיקה גדולה, מסתמן כשקיעה

עם תחילתה של התוכנית הייתי ממש בעננים. איזה יופי, אמרתי לכל מי שמוכן לשמוע, איזה כישרונות, כמה יופי בתוכנית אחת, והאודישנים היו נהדרים אחד אחד וחשבתי לי לתומי שהולכת להיות עונה נפלאה. האודישנים היו ממש טובים ומהנים, אבל עם תחילת ההופעות החיות, הרגשתי שמשהו מתחיל לקרטע. לא יודעת למה. זמרים טובים הלכו הבייתה ונשארנו עם משהו באמצע. אף אחד לא מבריק. אין לי עדיין, איזה ביצוע אחד שיריץ אותי ליוטיוב לראות אותו שוב ושוב. היחידה שהבריקה לי בינתיים זאת ענבל ביבי, והיחידה שמצליחה לרגש אותי בבחירת שירים מעולה, זאת רוז.

זוהי שקיעתה של הזריחה...

כמוני כמוך, התלהבתי מהאודישנים אך בהופעות החיות לא הצליחו לשחזר את הקסם וההתערבות ההפקתית הגסה הורגת את התוכנית שהייתה לה כל כך הרבה פוטנציאל.

GM1988

Well-known member
ברור.

היום יותר מכל זה היה ברור שאף אחד שיעמוד מול פיוזן לא יקבל הכרטיס להמשיך בתחרות. וככה היה...
תמר והאחים היו כבר בחוץ מהרגע שהגיעו לפחות קולות מהשאר. משם היה רק צריך להכריז עליהם כמודחים סופית ולהשאיר את הלהקה.

Blue403020

New member
זה מסביר הרבה את ה"פרסומות שלפני השוחד"...

אני שם את העובדה שפיוז'ן כן טובים בעיניי בצד - לא ייתכן שהפקה של תוכנית מעיפה (בלי קשר לכך שהגרסה הישראלית המקוזזת והמקוצרת לא איפשרה לאנשים מהבית להתחבר לגמרי למתמודדים) על חשבון 3 מתמודדים - שביחד עומדים מאחוריהם פי 5 מכמות המעריצים של חביבי ההפקה. זלזול לא יאמן באינטילגנצית הצופים...

Brady

New member
בדיוק! זה לא קשור בכלל לטעם אישי. מדובר בלהקה

ששבוע אחר שבוע עומדת להדחה, שזוכה להרבה פחות אהבה משאר המתמודדים, ועם זאת לא רק שההפקה מצווה על השופטים להשאיר אותם, הם משתמשים בתיאורים מופרכות, מוגזמות ומגוחכים כמו "העוגן של התכנית" וה"הרכב הכי מיוחד" ו"אין דברים כאלה בארץ"????
על מה ולמה?! מי התלהב מהם ככה בהתחלה? רק כשראו שהשטיק לא קונה את הקהל, פתאום הפכו אותם למינימום הביטלס. גם שמת לב שפתאום הקהל כולו באטרף וצורח "פיוז'ןןןןןןןןןןןןןןןן" כאילו פאקין דייוויד בקהאם נכנס לאולפן? איזה בולשיט מבויים. הזלזול באינטיליגנציה שלנו בלתי יאמן

מלח גס

New member
פיוזאן לא פופולארים

הם להקת בנים אמריקקית מתחת לממוצע חסרת ייחוד שלא יודעים ליצור הרמוניות יפות בדומה ברמה המקצועית לזמר חתונות ישראלי מתחת לממוצע שלא יודע לסלסל עם נשמה. (

אז פיוזאן לא יהיו פופלוארים פה, כמו שזמרי איייל גולן קורא לך לא יהיו פופולארים באמריקה.

liri7

New member
הם היו אתמול טובים

נכון שלאורך התכנית היו להם רק שני ביצועים טובים ויש כנראה בסיס לטענות שהם הגיעו עד הלום רק בזכות ההפקה, יחד עם זה נראה לי שמגיבים כאן אוטומטית נגדם גם כאשר יש להם ביצוע טוב. עם ביצוע כמו אתמול אני מוכנה להמשיך ולשמוע עוד ביצועים שלהם.
ממילא רוז היא המתמודדת היחידה שהיא באמת טובה וכל השאר בכמה דרגות מתחתיה. אני מקווה שעדן לא תגזול ממנה את הזכייה כי היא ממש לא ראויה.

רוז נחמדה והקול

אבל היא הולכת על אותו שטאנץ כל הזמן. אני מאוד אשמח עם עדן תזכה יש בה משהו שקוסם לי. (למרות כפי שנראה פיוז'ן תזכה)

liri7

New member
אתמול היא שרה שונה

יותר רך, בלי ללחוץ על המיתרים.
עדן משדרת משהו זול והאחרונה שהייתי רוצה שתזכה, אבל עם קרית שמונה מאחוריה יש לה סיכוי די טוב.
לא נראה לי שפיוז'ן יזכו, לכל היותר הם יגיעו לגמר.

אני חושבת שעדן

משדרת משהו חם ומחבק. היא עממית ומתוקה עם חוש הומור מדהים!

למעלה