זלזול שכזה מצד מנהל

זלזול שכזה מצד מנהל

אנחנו ניגשים למכרז.
לא יודעת אם הייתם אי פעם חלק מהגשה כזו, אבל מדובר באופרציה שלמה. מעבר לעובדה שצריך לדאוג לחדרי ישיבות, צריך לדאוג שיהיו פה אמצעים שוטפים, כמו חשמל ומזגנים, כמו חשמל, שתייה חמה וקרה, אוכל, מדפסות על כל המשתמע מכך.

לכן ההגשה עצמה כרוכה בתפעול של לא מעט אנשים מאחורי הקלעים שידאגו לדברים הקטנים (נייר למדפסת, אמבטיות שקעים, מנעולים לדלת, הזמנה של יותר חלב וקפה).
אלו שלא מורגשים שהם חלק מזה, אבל בלעדיהם, ההגשה יכולה ליפול.

אני אחראית על כל נושא התפעול. מעבר לעובדה, שאני דואגת לכל הנ"ל ועוד יותר, אני גם אמורה להישאר וללוות את כל הסגירה עד סופה, וזה יכול להיות גם כל הלילה. (בפעם שעברה הייתי פה משעה 7 בבוקר עד השעה 6 בבוקר למחרת)...
אין בעיה, כבר כיסיתי את רוב הדברים, האנשים האמורים מיודעים ופועלים למען. אבל....
היום הייתה ישיבה אחרונה בנושא, שאחת מההחלטות שנפלו בה, היא מתי תהיה הסגירה הסופית. האם ביום חמישי וביום ראשון, או שמא רק ביום ראשון?

תסכימו אתי שאני צריכה לדעת? תסכימו אתי שיש אנשים נוספים שצריכים לדעת? תסכימו אתי שאם אני צריכה להישאר גם בין חמישי לשישי וגם בין ראשון לשני, כדאי שאדע כדי לתכנן בהתאם?
(סתם לדוגמה, המזגנים ואורות כבים אוטומטית בשעה 20:00. בשביל להאריך אותם, צריך להודיע מראש לבקרת הבניין.
עלות של שעת מזגן לאזור בקומה היא 100 ש"ח.
רצוי שאדע להזמין מזגנים לזמן שבאמת נהיה פה, כדי שלא נשלם סתם?)

אז למה, בשם האל, למה. אחד המנהלים שחזר מהישיבה, כששאלתי מה קורה בסוף ביום חמישי, הסתכל עלי בזלזול, במבט שאומר "כאילו, למה את צריכה לדעת?"
ומלמל משהו על זה שהוא צריך עוד לבדוק את הנושא...

כל מה שהתחשק לי באותו הרגע, זה לצרוח עליו - אין בעיה, אדוני, אל תגיד לי, לא צריך, תזמין לעצמך את ההמבורגר של אותו הלילה.... ותמות בלילה מחום ובחושך....

nathaliesh

New member
מבינה את התסכול שלך

פשוט תזכרי שהוא לא באמת זלזל בגלוי, אלא זרק מבט ויכול להיות שלך יש יום עמוס וקשה והשלחת מעצמך. זה לאו דווקא באמת מעיד על זלזול
נשמע שאת עושה עבודתך נאמנה ורוב הזמן יודעים להעריך אותה יפה.

lilo4

New member
מבאס

לא תמיד אנשים מבינים באמת במה התפקיד של מישהו אחר כרוך, מבחינתם לא פעם אם את לא מול העיניים שלהם סימן שאת לא עושה כלום למרות שבפועל את עושה המון. ולפעמים אנשים פשוט לא חושבים על כל מה שכרוך בעבודה מסוימת, אני למשל לא הייתי מתארת לעצמי שהתפקיד דרש ממך להישאר כזו כמות שעות מטורפת [ולא שאני מזלזלת חלילה, זה פשוט לא עבר לי בראש].

תתמקדי בזה שאת עושה עבודה טובה, אכפת לך, ואני בטוחה שיש אנשים שמעריכים את זה.

לא נעים

יש אנשים כאלו, ועם כמה שזה מתסכל צריך ללמוד לקחת אותם בפרופורציות הנכונות ולהבין שהזלזול זה לא משהו אישי, זו פשוט גישה של בנאדם והוא זה שהכי נדפק בגללה.

למעלה