זלמן! דרושה עזרתך בדחיפות

זלמן! דרושה עזרתך בדחיפות ../images/Emo47.gif

ביום שני בצהרים (3.5.02) ראיתי לתומי ערב טוב עם גיא פינס (כנראה שידור חוזר של אתמול), anywhy, בסוף התוכנית שידרו כמו תמיד קליפ, ודיי מענין אותי מי זאת. נדמה לי שלשיר קראו I don´t know why אבל יכול להיות שלא ושהמשפט הזה סתם תקוע לי בראש. אני יודע שזו זמרת אמריקאית, בת 22, נראית טוב (נו בכל זאת, אני הרי דבר ראשון גבר ורק אח"כ חובב מוסיקה..) שיער חום או שחור גלי. השיר דיי רגוע שניכרות בו השפעות ג´אז (או שאולי אני שומע מה שבא לי לשמוע) נשמע מוכר ? מישהו ? זלמן ???

מי זאת נורה ג´ונס לעזאזל ?

חברי פורום יקרים...קבלו אתגר...אי הלכתי ללמוד על הדשא (כי הסגל המנהלי הנהדר של אוני´ ת"א החליט לנעול את הכיתות בהמשך לשביתה בת החודש ושבוע שלהם) תיהנו וכשאני חוזר אני מצפה לתשובות ולתמונות. קפיש ?

n o a m 18

New member
נועם נחלץ לעזרת צפניה

נורה ג´ונס, בריטית כמדומני סינגל ראשון שנקרא don´t know why, שעליו ידידנו דיבר VH החליט לתת לו פידבק, וטוב שכך ג´אז-בלוז איטי, כמו טורי איימוס אבל לא, יצא לפני כ-3 שבועות אלבום הבכורה שלה נקרא Come Away With Me (על שם הטייטל טראק, אחד מ-3 השירים היחידים שנורה כפרה כתבה) לא יצא לי לשמוע קטעים אחרים ממנו, אבל היא בהחלט נשמעת מעניינת וכרגיל, הנה עטיפת האלבום

Esmena

New member
דומני שהיא אמריקאית.

כמו טורי איימוס אבל לא? לטורי אין, למיטב ידיעתי, יותר מדי קשר לג´אז או לבלוז(חוץ מהקשר שיש לכל הפופ-רוק-ראפ) .

ביג דיל

New member
גם אני חושב

שהיא אמריקאית או קנדית. הסגנון שלה מוגדר כג´אז עכשיוי, ומאז דיאנה קרול לא נרשמה כזאת התעניינות בזמר או זמרת ששרים ג´אז. המצעד האמריקאי היא העפילה למקום ה - 17, שזה הישג מדהים למוזיקה מהסגנון הזה, והיא כבר משתינה בקשת על מכירות של חצי מיליון עותקים. נכון לעכשיו היא בסביבות המקום השלושים ועדיין מוכרת. אם התחושות שלי נכונות - הדיסק שלה יהיה מועמד לפרס הדיסק הטוב של השנה בטקס פרסי הגראמי שיתרחש בעוד כשמונה חודשים (הישג שרק 3 דיסקים של ג´אז הגיעו אליו, בינהם הדיסק של דיאנה קרול).

n o a m 18

New member
הממ

אז לא בריטית? לוחשוב, טעות שלי. ניו יורקית אגב אין קשר בין טורי איימוס להיפ הופ, צר לי היא ופסנתר, כפרה עליה <שם ברקע 1000 oceans כי הוא מעולה> בסידינאו משווים אותה ל Natalie Merchant. גם לי היא מזכירה אותה (לא רק בשיער :) <מנסה להיזכר איך קראו לסינגל שלה לפני כמה שנים, לא "קרניבל". אלבום אחד אחכ. אוף> מצד שני הקשר בינה לבין שריל קרואו קצת תמוה להלן 2 קישורים למתענינים אני התלהבתי ממנה (ועדיין מתלהב בכל פעם שיש את השיר שלה ב-VH), אבל עוד לא שמעתי דיבורים עליה מצד שני, אני לא גר בארה"ב :) נועם

Esmena

New member
לא הבנת. התכוונתי שכל המוזיקה היום

מבוססת על ג´אז במידה מסויימת( ואגב ,אני ממש שונאת ג´אז) ואכן, כפרה על טורי. אני שומעת עכשיו את קונפרייליק גירל דווקא(למרות שעשרת אלשעובדה שעשרת אלפים מעולה, אבל זו גם עובדה שאין לי אתVenus And Back. ). באשר לנטלי מרצנט , גירדתי בראשי, והלכתי למומה לברר. הידעתם שהם כתבו רק את אופליה מ98 , ולא כתבו לה ביוגרפיה? מתפדחים, מתפדחים.

נטלי מרצ´נט

היא הסולנית של 10,000 מנייאקים <התרגום העברי הזה משעשע אותי- זה כמובן ´10,000 Maniacs´>. היא ידידה טובה של מייקל סטייפ - היה להם פעם גם שיתוף פעולה בשם ´Little April Showers´ - לא ממש התחברתי לזה למרות שאני ממש מחזיקה ממייקל.

Esmena

New member
כן,כמובן, אבל יש לה גם קריירת סולו

של יותר מאלבום אחד.

Esmena

New member
דומני שהיא אמריקאית.

כמו טורי איימוס אבל לא? לטורי אין, למיטב ידיעתי, יותר מדי קשר לג´אז או לבלוז(חוץ מהקשר שיש לכל הפופ-רוק-ראפ) . מדברים עכשיו לא מעט על נורה ג´ונס,דרך אגב...

למעלה