"זמוש""חרמש"בזוקה" (אזהרה לתלמידי שדרות)

"זמוש""חרמש"בזוקה" (אזהרה לתלמידי שדרות)

כאשר תקליקו בגוגל את שלוש המילים "זמוש" "חרמש" "בזוקה" תגיעו לפרשיה מלפני 40 שנה. כיוון שארכיון צה"ל עדיין לא הגיע לשנת 1967 (אלא רק ל 1956 אם אינני טועה)... אין לנו פרטים מלאים על האירוע של "ירי בזוקה על משאית מלאה בחיילים" שביצע ראש-מועצת שער הנגב כבר לפני 40 שנה בדיוק. אבל בגלל התקדים הזה - אני מציעה לכל תלמיד באיזור "מלחמת שער הנגב" לקחת בחשבון אירוע מסוג זה (אין הרבה פרטים)....

רוני13

New member
wtf?!

יש פעמים שאת לא ברורה ויש פעמים שאת ממש ממש ממש לא ברורה!

"התקשורת נשלטת על ידי האוייב"...

מה שאני מבקשת לומר לכם שאנחנו "צרכנים שוטים של מערכות הונאה משומנות". המידע המועבר אליכם הוא מוטה והפוך. יחד עם זה, צריך לזכור דבר אחד... "זה מה יש".... ולנסות לפתור את המסרים המסובכים שמתפרסמים על ידי חיפוש מתמיד. למה אדם אחד הופך לראש מועצה ולא חברו? צריכה להיות סיבה טובה. כיוון שאת הסיבה אנחנו לא יודעים, צריך לגשש במקורות הגלויים, וכך עשיתי. מצאתי שבמלחמת ששת הימים (כך נאמר ברשת) ירה ראש המועצה פגז לתוך משאית עם חיילים (כתוב שהם היו ירדנים)... היום - אנחנו שומעים ברדיו שמישהו משגר קסאמים. תראו- אנחנו לא יודעים מי משגר קסאמים אז אנחנו מנסים לנחש... כאן יש לנו מישהו שהתפרסם בתחום הזה של ירי ...אז כדאי להזהר כי את כל הפרטים הקשורים לאירוע אין לדעת בגלל מדיניות צה"ל בנושא פרסום. מדיניות צה"ל בנושא פרסום מחזקת את ההשערה שמה שמתפרסם בתקשורת איננו האמת כלל וכלל, ובארכיונים מצויה אמת הפוכה. ולכן קראתי לכולכם להזהר מראש המועצה, שעליו אני ממש לא יודעת כלום - ואם אינני טועה...איש איננו יודע עליו דבר.

רוני13

New member
אהה ברור...

בואו כולנו ניזהר מראש המועצה! כולם להירגע הפלסטינים לא יורים קסאמים ולא זורקים אבנים שעוברים לידם-זה רק ראש המועצה,פשוט לא גילו לנו!

antreprize

New member
אם התקשורת נשלטת על ידי האוייב

אז יכול להיות שהם שולטים גם בך,אזז למה שנסמוך עלייך?

למעלה