זמזום מארון החשמל

זמזום מארון החשמל

בדירתי ארון חשמל תלת פאזי (הכוונה לארון שבפנים הדירה, לא לשעון). אם אני מקשיב היטב ליד הארון אני שומע זמזום. האם זה מעיד על תקלה או שזה נורמלי?

מאגר

New member
זה מעיד על תקלה חמורה ביותר

זמזופ בארון החשמל מעיד על כך שאחד החוטים אינו מחובר טוב וגורם לזיצוצות בתוך הארון הזמן מיד חשמלאי מוסמך בעל רשיון בתוקף שיבדוק את הארון לפני שיהיה מאוחר ותפרוץ שרפה במקום צור איתי קשר במידי ואדריך אותך מה לבדוק ויזואלית לאמת את השארתי 050-271788

פיקסון

New member
זימזום מהארון

במידה ויש מגען יכול להיות שהזמזום ממנו ואם לא אז כמו שכתב מאגר הזמן דחוף חשמלאי

השאלה אים אין צריכחת חשמל

יש גם רעש . אולי זה רעש של שנאי הפעמון כי כאשר אין צריכת זרם אז אין ניצוצות או רעשים אבל השנאי בכל זואת מחובר . כבה את האור בבית ונתק את כל המכשירים ותנסה להאזין בכל זאת אים זה אותו זימזום את זה שנאי . אבל עים עוצמת הרעש עולה עים צריכת הזרם אולי זה מגע רופף . כך לי זה ניראה

רשר

Well-known member
מנהל
יש בארון גם TV וטלפון?

אולי שנאי של אחד מהם מזמזם? או מנוע של שעון שבת?

מאגר

New member
אני לא מבין לשם מה ניחושים

אין צורך לעסוק בניחושים וספקולציות אם האדם לא מבין בזה למה לקחת סיכון מיותר תמורת 150 ש"ח ביקור של חשמלאי מוסמך שיאתר וגיד מה קורה למה לעבוד בשיטת MBC (מניג'ינג באי קומבינה) לא שווה השקט הנפשי של הבן אדם?

רשר

Well-known member
מנהל
האיש פנה אלינו בשאלה

מותר לנו לענות למרות שאתה כבר חלמתה על הוצאת פרנסה ממנו.

תודה לכולם

אקרא לחשמלאי שחידש לי את מערכת החשמל בשיפוץ שעשיתי לפני חצי שנה, אני מניח שיש לי עדיין אחריות, החוק אומר משהו בעניין תקופת אחריות?

2האור

New member
אל תעלב

אבל מאגר צודק תלמד לקבל הערה בונה זו לא בושה כל החיים ביה"ס בסוף מתים טיפשים אתה יועץ לאדם שלא חשמלאי בתופעה שיכולה לגרום לשריפה במקרה הטוב יש חשמלאי שלמד והוסמך לזה ואני חושב שזה לא במקום להגיד לאחד משלנו החשמלאים שהוא כבר חלם על הוצאת פרנסה ממנו תראה בעצמך עם כל היעוץ מכולם בסוף הוא מזמין חשמלאי וטוב שכך אם זה היה בעיה בביוב תאמין לי הוא היה מזמין אינסטלטור יום קודם מה חיי אדם פחות חשובים ? אם קיבלת זאת בהבנה ולא כ "ירידה" או התנשאות הרווחת זכור מכל מלמדיי הישכלתי (והכל מניסיונם של אחרים)

דווקא אינסטלטור לא הייתי מזמין

עם רוב בעיות האינסטלציה אני לא חושש להתעסק לבד.

asher40

New member
חבר נכבד ,

מהתרשמות שלי זו נשמעת בעיה חשמלית קלה לתיקון, אך ,עלי לאמר לך ,כי אני יודע על לא מעט מקרים בהם לוחות עלו באש או שחלקים מהותיים נשרפו בלוח או ,לא פחות חשוב ,מערכות עם רכיבים אלקטרונים התקלקלו. לתשומת לבך ,את דבריי ואת דברי "רשר" יום נעים שטרן אשר ,קבלן חשמל

2האור

New member
סליחה

אבל בכל זאת במיוחד קבלן חשמל לא יכול להגיד מהתרשמות שלך שזו בעיה קלה כל עוד לא ראיתה את התקלה ומצד שני ריאת כבר לוחות שנשרפו ועוד מאשר את דברי רשר יש הבדל גדול בין להנחות לקוח או לענות לשאלות כלליות לבין מתן תשובות לניתור התקלה במקום שכל החשמלאים יבינו שלקוח צריך לדעת שתקלה בחשמל מזמינים חשמלאי ואני לא מסתכל כרגע על הצד הכספי כמו שענה רשר למאגר קודם לכן כי פרנסה יש לי ברוך השם כך את זה בהבנה ולא כהטפת מוסר אני מכבד כל חשמלאי באשר הוא מכל מלמדיי הישכלתי

asher40

New member
אתה מתייחס לתגובתי לא נכון!

בהחלט אמרתי שאני מתרשם מתקלה פשוטה.....לחשמלאי!!! ,לא לאיש מן השורה שאינו חשמלאי. דבר שלמדתי מנסיוני שאין שום צורך "להבהיל" לקוחות!!! ודבר נוסף שלמדתי ,אפילו כאן ,לכבד דיעות של אחרים. נדמה לי שאתה הזכרת משפט כמו: "מכל מלמדיי השכלתי..." ותעשה טובה ,להבא אל תיצור ויכוחים מיותרים ,אני מאוד נהנה לענות פה לשאלות ומשתדל להיות מקצועי ככל האפשר! יום נעים שטרן אשר ,קבלן חשמל

מאגר

New member
לרשר היקר

אתה כניראה אינך יודע מי אני אילו ידעתה לא הייתה כותב את הדברים הבלתי מכובדים האלה אז אנא היזהר בלשונך כירבים בין באי הפורום יספרו לך שביקרתי אותם ועזרתי להם ללא תמורה ואני כאן בהתנדבות מלאה ואת פרנסתי אנני מוציא מכאן.

אלי ו.

New member
../images/Emo45.gif רשר, אני אעיד

לפני מספר חודשים עלתה אצלי שאלה בנושא מערכות תאורה, מאגר הציע לי ליצור איתו קשר טלפוני, דיברתי איתו, הוא ייעץ לי את מה שייעץ (עצה טובה שאני מאוד מרוצה ממנה) ללא דרישה או נסיון למשוך אותי להתקשרות שקשורה לפרנסתו. אני לא חשמלאי, ולא יכול להתערב באי ההסכמה שביניכם, אבל אם תקרא שוב את ההצעה של מאגר, היא היתה לייעוץ טלפוני בלבד.

מאגר

New member
לאלי אני מודה לך על הסנגוריה היפה

שחמ כי היעוץ שקיבלתה ממני עזר לך. תודה דורון

למעלה