זמינות נושאים בטיחותים בפורום

dudu200

New member
זמינות נושאים בטיחותים בפורום

מדוע כתבות בנושאי בטיחות לא זמינים ?

ronga

New member
עדיין לא ברור

מה לא זמין בפורום? (עובדה שהכנסת הודעה) אתה מתכוון לדיון כלשהוא שהיה? כל אופן הדף באתר הבית זמין כל הזמן... תודה רון

dudu200

New member
הבהרה

בכל פעם שניסיתי לקרא כתבות בנושאי בטיחות הודע לי הדף אינו זמין למעט כתבה אחת (הראשונה)

dudu200

New member
דוגמאות

מידע בסיסי במצנחי ממ"גים תפישות מוטעות בממ"גים: הרקע והמציאות מיקרו מטאורולוגיה ? בדיקות המצנח לפני המראה: האם המצנח מוכן ותקין הזדקרות ממ"ג: לא ניתן? לא בדיוק הנפות מצנח: הבנה בסיסית, בעיות ופתרונות

לכו ללינק הבא

http://highenergysports.com/pp_articles.htm הכל נמצא שם, הלינק שמכוון מהאתר פשוט לא מדוייק. אולי מישה עכשיו יכול לעזור לי עם שאלתי בנוגע למכשירי הקשר או שכולם טסים עם זוג כוסות אשל מחוברים בחוט בין הממ"גים ?

ronga

New member
הקישורים סודרו

תודה חיים, לגבי שאלתך, חכה עד יום ראשון ששקורי יראה את השאלה, אם הוא לא יגיב...! אז אין ברירה: או "אשל" או UPGRADE ל"גיל"
תודה רון

ronga

New member
הבהרה

יש קישור אחד בHES שלא עובד, אך כולם נגישים מהקישור שנקרא"H.E.S." נסה ותהנה רון

dudu200

New member
הלכנו ללינק הבא

המאמר מיועד לכולם או רק לדוברי אנגלית מה הרעיון? בפורום עניני מקצועי חברתי להתבדל? שפת המקור של הרוב עברית או שאני טועה

ronga

New member
הכוונה שרק קוראי אנגלית יטוסו בטוח

אני מצוטט מדף הבטיחות: "דרושים לאתר זה תחקירים, המלצות עצות ותרגומים, כל המוסיף יעזור לכולם ...." לא היה מאמר בטיחות אחד שנשלח וסרבתי לפרסמו, תרגיש חופשי לתרגם את אחד המאמרים לפי בחירתך. תודה רון

למעלה