זמן אבוד H-(

irisshay

New member
זמן אבוד H-(

מחר הוא האתמול אותם ימים של שפע, שלא נוצלו. מן זמן מונוטוני , שהביא אותי למחשבה השגויה, שדברים לא יכולים להשתנות ברגע. לפעמים הייתי עייפה, או סתם עצלה, ודחיתי בשעה, ביממה, אגואיסטית המונעת בכח אמונה. ותמיד קשובה למה שספרו, הייתי, העמדתי פני מבינה והאמנתי, שאני יודעת הכל, אך אפילו למחשבה, לא הענקתי אשרה. ולפתע, כשהתקרה פתאום קרסה ופרצה רבוע מוכר ובטוח, הבנתי, שלדעת משמעו, להיות קל מהרוח. זה לחוות, לחיות ללא קירות. ילמדתי שתפילה לא תמיד מועילה, והכל מוחלט והכל ניגלה. איה אתה אבא, אבוי לדקה שחלפה, אבוי על שלא היה בי, רק קמצוץ של הבנה, מוחלטת וברורה, למילת פרידה אחרונה. אבוי להווה שעתה כה זר עבורי, אבוי לי אבי, על שנלקחת כך ממני. ואיך בין רגע עצוב לרגע שמח, נמלאתי אי של עצב וערגה, יום רודף יום, תקווה אבודה, ניצבת מול קיר הממות, בוכה, ומחר הוא האתמול, אותם ימים של שפע, שנחתמו, ב ר ג ע...

any way

New member
גם אם המחר הוא האתמול

אל תאבדי התקווה כי בכל זאת יש לך עדיין את היום. בכל מקרה, יש לך גם את מחרתיים, ואת כל הימים שבאים אחריהם ואין כמו הזמן לישר קמטים, לתקן פרצות ולהאיר פינות אפלות. אותם ימים של שפע שהוחלפו בימים של ריק, הם בעיקר לצורך התחדשות להחליף את השפע המוכר והצפוי, בשפע חדש ומרענן.

אפשרית

New member
מרוגשת ממך ...

שבת שלום לך הפנית אותי לכאן..זו תמר משם.. אין לי מילים על כתביך רק זאת אומר לך כשאני שותקת...אין המילים יכולות להביע את אשר רצוני לומר.. אין אבק של כתובים שחור על גבי לבן יכולים להעביר אליך..את תחושותיי רגשותיי בזמן זה לאחר שקראתי את הכתובים כאן...

any way

New member
היי תמר...

שמח מאוד שבאת לבקר אותי כאן, אשמח יותר אם תהפכי זאת למנהג קבע. בכל מקרה אני מבטיח להמשיך לבקר אותך גם שם. בעיקר כי אני אוהב את מה שאת כותבת.

אפשרית

New member
באמת??

אתה אוהב את מה שאני כותבת??? לאחר שאני קוראת את מה שאתה כותב..המילים שלי חסרות משמעות וערך ולו רק כי אתה מצליח לומר לפרש וללבן את תחושותיי לפני הכתיבה... בכל אופן אמשיך לבקר אותך כאן ביי

irisshay

New member
:cool:

אינני בוחלת בשפע החדש ומעריכה אותו יותר, אך עדיין עורגת לזה הישן, תודה, מילותיך יפות להפליא.

תגובה

כתיבתך יפה ומרגשת... חדרת לי עמוק בפנים אין ספק כי מילים אלה נכתבו מתוך כאב עמוק וצר לי מאוד על כך משתתפת אני בצערך כואבת בכאבך ענבל

irisshay

New member
אליך, מלאך בודד.

כל כך מתוקה, אכן גם כתיבתך פשוט מדהימה מקווה שכך גם חייך, דואגת לקרוא כל שיר שכתבת, רק שאלה, מדוע דוקא המלאכים בודדים?

למעלה