זמן אחדות

wolf18

New member
זמן אחדות../images/Emo104.gif

עם ברכתה של רותי אני מעתיק לכאן הודעה ששמתי בפורום אלימות: אני קורא בזאת לכל חברי הפורום ואורחיו להצמיד את דגל ישראל להודעותיהם וזאת להפגנת סולידריות עם כל עם ישראל באשר הוא בזמנים קשים אלה. אין מקום היום להבדלים בינינו אלא שומה עלינו להדגיש את המשותף בינינו ואם נשאר עדיין משהו אחד שכולנו יכולים להתאסף סביבו ולהתחזק בו הוא דגלנו. אני קורא לכם לעשות זאת בכל פורום בו אתם נמצאים ובכל הודעה שתכתבו לפחות למשך הימים הקרובים. שערו בנפשכם איך ייראה פורטל תפוז כשהוא זרוע דגלים כחול לבן. סממן קטן של אחדות לבבות של כולם ללא כל ההבדלים בין פורומים ונושאיהם. משהו לחמם את הלב ולהראות לפחות לעצמנו שאנו עדיין עם אחד. שבת שלום וחג שמח גילעד (בעל של ז´אנה JOLE )

יוזמה מבורכת ../images/Emo104.gif

גילעד - אני מברכת אותך על היוזמה הזו. מילות ההמשך אינן באות כביקורת עליך, אלא על עם ישראל. למה רק בזמן מלחמה אנו יודעים להתאחד, להתאגד, להתקרב אחד אל השני כאחים
למה

wolf18

New member
ככה אנחנו ../images/Emo104.gif

בזמני רגיעה אנחנו נראים כאילו מפורדים והחברה שלנו היא מאד צבעונית ורבת גוונים, אבל אסור שמישהו יתבלבל כי בעת שנותקף מיד נתאחד וייראו רק שני צבעים: כחול ולבן.

odeia

New member
../images/Emo104.gif מצטרפת לביחד ולתקווה לימים

טובים יותר, במדינתנו וביתנו. שדאגתנו היחידה בבוקר כשנקום תהיה מה נלבש, שדאגתנו היחידה בצהריים, כשנחזור מהעבודה, מה ניתן לילדים לאכול, ושדאגתנו היחידה בערב תהיה מה נראה בטלוויזיה. שבת שלום אורנה

../images/Emo45.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

גם בעלי ואני חשבנו היום שזה הזמן להפגנת פטריוטיות ושמנו שני דגלי ישראל על הרכב שלנו. ועוד דיברנו על כמה נחמד היה לו היו יותר מכוניות עם דגלים.

רותי ע

New member
../images/Emo104.gif כל דבר שאולי יחמם את ה ../images/Emo23.gif

בימים כל כך קשים. איך אפשר לחגוג ?
מאחלת לכולנו ימים טובים מאלו

wolf18

New member
איזה יופי../images/Emo104.gif

אבל אני בטוח שיש בפורום הזה יותר מחמישה הורים
וצריך לתלות הרבה דגלים בכל מיני פורומים, אז יאללה לעבודה. לשאלה של רותי איך אפשר לחגוג? בכוח, בעקשנות, לחפש טוב טוב מסביב משהו טוב ולהיאחז בו כמו ימאים במגדלור בזמן סערה. לכולנו כהורים כבר יש את המגדלורים הקטני שלנו בבית, לא?

rlsy

New member
איתך לאורך כל הדרך../images/Emo104.gif

אנחנו איתך לאורך כל הדרך. מקווה שעם ישראל באמת יהיה מאוחד מתמיד בעיקר בימים קשים אלו. סיגל

Amit mom

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

ציפי ג

New member
גלעד ורותי תודה על התמיכה ../images/Emo104.gif

מחמם את הלב לראות כל כך הרבה דגלים מונפים. הלוואי ונראה רק דגלים, ולא נרות. שבוע טוב ומועדים לשמחה.

למעלה