זמן אמיתי או בר טנדר

creedstaind

New member
זמן אמיתי או בר טנדר

אוקיי אז אני חייל , כרגע ללא אישור עבודה, דיי בוק בכל העניין ( שותה מעשן פה ושם לא ממש מתמקצע בשמות של המשקאות) . מה אתם אומרים האם כדאי לעבור קורס ואם כן היכן בזמן אמיתי או בר טנדר ? האם העובדה שגילי הצעיר 19 ועצם העובדה שאני בצבא ( כרגע בלי אישור) יגרמו לכך שיהיה לי קשה למצוא עבודה אם בכלל . תודה.

אני עשיתי בברמאסטר

העבודה הראשונה שמצאתי, לא ביקשו ממני תעודה, לא ביקשו אישור עבודה או תעודת שחרור (אני אזרח), לא תעודת זהות לא כלום, ושילמו לי מזומן בסוף כל ערב. מקומות שהם על רמה ירצו שתעבוד נורמאלי, לבן, ובשביל זה חייבים אישור עבודה.

creedstaind

New member
ברמאסטר?

היכן ממוקם וכמה עולה הקורס? איך הם מבחינת השמה?

יש כמה מקומות...

לגבי מיקומים ומחירים, דבר עם ערן פה...אני גם מאמין שהוא ישים פה הודעה עם טלפון של הבית ספר. מבחינת השמה, רק מחר יש לי את המבחן ורק אחרי זה הם אמורים לחפש לי עבודה. בינתיים לקראת סוף הקורס התחלתי לחפש לבד, ויש מצב שאני גם אסתדר על מקום סבבה בקרוב, בתקווה, ואז אני גם לא אשתמש במחלקת ההשמה שלהם. מה שכן, אם אני לא אמצא, ואני כן אשתמש במחלקת ההשמה, אני אעדכן אותך לגבי האם ומה הם מצאו לי.

shiri9

New member
ברטנדר ../images/Emo45.gif

ברטנדר. ברטנדר. אמנם אין לו הרבה פרסום ויחסי ציבור, אבל סיימתי לפני חודשיים. היה שווה כל שקל. מקצועי, הרבה מאוד תירגולים מעשיים, מהנה בטירוף, מלא חבר'ה, משפחה. ממליצה לך להיכנס לפורום ברטנדר ורק לראות מה הולך שם: www.bartender.co.il אני- עוד לפני שסיימתי את הקורס כבר התחלתי לעבוד בבר-מסעדה יוקרתי ברחוב המסגר (המדריך שלי בקורס עבד שם לפני והפנה אותי לאחמ"ש). כרגע אני עובדת בפאב שכונתי בפלורנטין. ואני בת 18 ומתגייסת עוד פחות מחודש, וקיבלו אותי לעבודה למרות הגיל הצעיר, בלי יותר מדי נסיון והעובדה שאין לי הרבה זמן כי אני מתגייסת עוד מעט. ויש מקומות שגם מעסיקים שחור. סביר להניח שיהיה לך קצת יותר קשה למצוא עבודה, אך זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי. והיתרון שלך יהיה שכשתשחרר, וכולם רק יתחילו לעשות קורס ברמנים אתה כבר תהיה עם נסיון ויהיה לך הרבה יותר קל למצוא עבודה.

mayhema altar

New member
איפה שיותר קרוב לך ויותר נוח לך..

רק אתה תקבע כמה תבין. אין תחרות על מה יותר טוב. אני עשיתי בזמן אמיתי, היה אחלה. עם לי ודודו- (מדהימים!).. אבל הם עזבו..

למעלה