זמן אמיתי \ ברמאסטר \ ברטנדר????

giaviv

New member
זמן אמיתי \ ברמאסטר \ ברטנדר????

אני מתלבט כבר הרבה זמן בין שלושת בתי הספר האלה ולא מצליח להגיע להחלטה... אני מתל אביב ושלושת הבתי ספר נמצאים בערך באותו מרחק ממני.. אני מחפש בעיקר להנות בקורס ופחות חשוב לי לעבוד בזה אח"כ (אבל בתור אופציה זה נחמד).. מה אתם אומרים???

anton z

New member
אם אתה מפש להנות אז ברור שברמאסטר..

כירק שם משלושת בתי הספר שציינתה יש אלכוהול אמיתי.. אז שם תיהנה הרבה יותר.. זה בטוח..

giaviv

New member
ידוע.. אבל

בהתחלה חשבתי שרק איפה שיש אלכוהול אמיתי נהנים.. אבל שחשבתי על זה לעומק.. תאכלס.. זה לא חייב להיות ככה כי אם לא מתרגלים עם אלכוהול אמיתי אז מתרגלים הרבה יותר... השאלה היא האם ברמאסטר הוא הביה"ס הכי טוב בלי קשר לאלכוהול האמיתי?? תודה

yogever777

New member
זה לא שאלה בכלל

אם אתה רוצה רק להנות בקורס אז תעשה קורס במקום זול שגם לא יתן לך הכי ידע כי אתה מחפש פה רק להנות בקורס ולא ללמוד. ואם אתה רוצה מקצועיות אז תלך לבית ספר שנותן לך את הידע הטוב ביותר ואל תשתכל על המחיר כי ידע זה כוח וידע נותן לך עבודה בסיום הקורס.אגב לגבי תרגול עם אלכוהול אמיתי זה מאוד חשוב,אני ברמן 3 שנים ולי אישית קרו מקרים שאם לא הייתי מתרגל עם אלכוהול אמיתי אז לא הייתי יכול לצאת מהם.ואני לא יפרט כי זה לא חשוב עכשיו,ובר מאסטר אני יודע שלא חוסך וזה סתם שטויות הוא נותן לך למזוג כמה שיותר בשביל לצאת יותר מקצועי והוא לא חוסך עליך בשתיה בכלל אז אין לך מה לחשוב אחרת. אני אומר מקצועיות=בר מאטסר, איכות=בר מאטסר, אלכוהול אמיתי=בר מאטסר,חוויה ולהנות=בר מאטסר,רוצה נטו להנות=מחיר הכי זול או שתשקיע כבר על פלייסטיישן ותשב ותשחק בבית!!!1

giaviv

New member
תודה!

אולי לא הובנתי נכון, מאוד חשוב לי שהקורס יהיה מקצועי ואיכותי,וכשאמרתי שאני רוצה להנות הכוונה הייתה להנות גם בפן המקצועי ולא רק ללמוד לשחק עם משקאות.. אלכוהול זה תחביב אצלי כבר כמה שנים ואני רוצה להפוך את הידע שיש לי למקצועי, עם פחות דגש על לסיים את הקורס ב1000 ולרוץ לעבוד כי יש לי תעודה - זה ממש לא מעניין אותי. חשוב לי שהקורס יהיה איכותי, ולפי מה שהבנתי מהפורום אז חשוב לי גם לתרגל עם אלכוהול אמיתי כי כן ארצה לעבוד בתחום (בשביל הכיף) כרגע אני נוטה חזק מאוד לכיוון בר מאסטר.. מישהו יכול לשכנע אותי אחרת?

RastaIntrusta

New member
אני ממליץ על זמן אמיתי מכמה סיבות..

א. רוני פול , נמצא ממש ליד משרדי זמן אמיתי ברחוב אילת 22 בתל אביב... ב. המדריכים נורא נחמדים והטיפול במשרד דרך השלמת שיעורים ובעיות תשלומים היא מהגבוהה שיש כשרות לקוחות. ג. אין בעיה של תרגולים...אם תרצה לבוא עוד כמה שנים להשלים שיעורים או להתאמן , בעד פיקדון תקבל ערכה ותתחיל להתאמן. ד. המדריכים הם זאבי בר אמיתיים שאוהבים את מה שהם עושים ומלמדים מה שהם אוהבים :). ה. הנאה מובטחת וידע שיהפוך אותך למקצועי + חוברת צבעונית מעניינת שדואגת להשאיר אותך בעיניינים גם אם אתה בבית :).

yogever777

New member
ולמה את חושב שבר מאסטר לא כאלה

אני סיימתי שם קורס לפני 3 שנים ואני בקשר טוב איתם עד היום ואם המדריכים בכלל,וכל מה שאמרת לגבי כל הסעיפים קיים גם בבר מאסטר,אני הייתי לפני כמה זמן בשיעור רענון כי רציתי כל כך ואמרו לי שתגיע מתי שאתה רוצה רק תתאם איתנו וזה היה הכי כיף בעולם לחזור לנוסטלגיה של פעם יש תמיד יש שם אוירה של בית חם. אז אני ממליץ לך בר מאסטר כי הם מתרגלים עם אלכוהול אמיתי לעומת זמן אמיתי או יותר נכון אפשר לקרוא להם "זמן אויר"

yogever777

New member
נכון צודק!!!!אבל

בשביל רוני פול שזה אחרי בדיקה למרות שאני לא מכיר זה חומוסייה לא צריך לעשות בזמן אמיתי קורס רק בשביל חומוס. למרות שיש גם בית ספר למלצרות גם בזמן אמיתי אז יכול להיות שזה חשוב אפשר להיות שם מלצר. אז סליחה שאין לבר מאטסר את סעיף א' ולא שזה מפריע לי כל כך....יום טוב

laizler

New member
ממליץ

אני עושה עכשיו בבארמסטר ואני ממש נהנה, לפי מה שהבנתי שהם וזמן אמיתי הם הבתי ספר המובילים בתחום

קח שיעורי התרשמות בכל אחד מבתי הספר.

תנסה להתחבר לאווירה. אתה כבר תראה איפה הכי כיף לך.

D221

New member
אווו סוף סוף תגובה נייטרלית כמו שצריך! סחטיין

גם לדעתי, קח שיעור התנסות בכל מקום יש מכה טובים וכמה טובים יותר תראה מה מדבר אליך ותקשיב לעצמך וזהו בכל מקרה, תהנה ושיהיה בהצלחה.

giaviv

New member
תודה על העזרה

הייתי בשיעורי ניסיון בזמן אמיתי ובבר מאסטר ובחרתי בסוף בבר מאסטר... הקורס שלי מתחיל ב29 בינואר.. תודה על העזרה!!

גם אני הייתי

אחי גם אני הייתי בזמן אמיתי ובברמאסטר,ושניהם טובים,אבל אין ספק שיש מספר דברים שבהם הם שונים לפי מה שאני שמתי לב: 1-בברמאסטר ראיתי שיש אלכוהול אמיתי וראיתי גם שהרוב היה מתוצרת חוץ 2-בברמאסטר נותנים 3 ארגונים בחול וזמן אמיתי 1 3-בברמאסטר יש להם סדנא שנקראת בריסטה או שמהו כזה,שזה הסמכה של קפה,וראיתי את העמדות שלהם במלון בהרצליה וזה פשוט מדהים,איזה מדריך עשה לי ציור של שפן,מה ששום ביה"ס בארץ לא נותן. 4-בברמאסטר יש הצחייבות למקומות עבודה,מה ששום בית ספר אחר לא נותן.אני נרשמתי לברמאסטר וקבלתי הביתה מלא דפים,וכול מה שהובטח לי נמצא שם כתוב,כולל התחחיבות של בהי"ס למקומות עבודה ללא הגבלה. בקיצור אנחנו הולכים לעשות חיים

הספרנית

New member
אתה מתכוון לציור כזה?

ימי שישי

לקחתי קורס חד שבועי בתל אביב,אמרו לי שהולך להיות שם סניף מטריף ועצום אז אני מצפה לזה בקוצר רוח

למעלה