זמן בחירות

No name for now

New member
זמן בחירות

שאלה: הייתם מצביעים למפלגה או מועמד שיבטיחו לפעול למען יתומי צה"ל או המשפחות השכולות ככלל? אני לא מתכוונת להבטחה כמו קצבה בסך 20,000 ש"ח בחודש לכל יתום, אלא לפעול לפתור מצוקות שעמותת יתומי צה"ל ויתומי צה"ל בכלל מתריעים אליהן ומנסים לפתור אותן. איזה הבטחות היו מעניינות אתכם?

almana73

New member
מצוקות

הייתי מסתפקת בעזרה צנועה ליתומים שבאמת הוכיחי שהם מצויים במצוקה ולא רק כספית

No name for now

New member
תודה, אבל השאלה היא לא

מה "צריכות" להיות ההבטחות, אלא האם מועמד שיבטיח הבטחות רציניות בנוגע לזכויות יתומי צה"ל ו/או משפחות שכולות יזכה בקול שלך

חד וחלק - כן.

כל מועמד שיוכיח רצינות ויתייחס לבעיות האמיתיות שלי, ויעמיד במקומות העליונים בסדר העדיפויות בעיות שנוגעות באמת לחיים שלי (ולא את הקשקוש של "כןשלוםלאשלוםכןהתנחלויותלאהתנחלויות") יזכה לקולי. חשוב להדגיש שלא מדובר כמובן רק לבעיות הנוגעות לי כיתום צה"ל אלא לכל הדברים שחשובים לי בחיים, ושאותם אמורה המדינה להסדיר מתוקף תפקידה |איקון של "איסור PPV בזמן המונדיאל"| . אם לא יהיו כאלו, ככל הנראה שלא אטריח את עצמי לבזבז 10 דקות מזמני היקר בשביל הצבעה. אחרי הכל, למה לקלקל יום חופש?

No name for now

New member
עוד שאלה

תיתן עדיפות לנושא יתומי צה"ל אם היתה לך את הפריוילגיה לבחור? הסיבה שאני שואלת היא בגלל שיש אנשים שאומרים: זה היה לפני הרבה שנים, אני מסתדר לבד, אני לא רוצה לחזור לזה עכשיו, זה לא יעזור וכו'

lyor5

New member
נראה לי ש....

נוצר בלבול בהבנה של איזה בחירות מדובר.הבחירות לממשלה או לבחירות של ארגון אלמנות צה"ל .

No name for now

New member
הבחירות לכנסת

אין לי מושג מתי יש בחירות לארגון אלמנות צה"ל (וגם לא מטריד אותי במיוחד)

lyor5

New member
הבחירות לארגון נראה לי ..

יהיה ביוני או באוק' ,דווקא יש שם די הרבה אקשן. מס' אלמנות ירדו עם הלפטופ שלהם למחתרת
.

lyor5

New member
כנראה שיש להם...

mobile centrino,ועם אנטנות די גדולות כנראה שאפשר לגלוש גם משם.

אלמנה15

New member
יש להן כלי הרבה יותר חזק ...

אל תזלזל באלמנות עם לפטופ במחתרת. הן מסוגלות לעשות הרבה גם משם

almana73

New member
בחירות

דווקא צריך לעניין אותכם הבחירות לטרגון אלמנות צהל רוב הפעילות שלנו האלמנות שנלחמות נגד פנינה כהן היא גם לעגן בחוק הטבות ליתומים שמקרה הם ילדינו יום טוב לכולם

No name for now

New member
אני לא רוצה להישמע רעה או צינית

אבל להבטיח "לעגן בחוק הטבות ליתומים" זה מאוד מעורפל על איזה הטבות בדיוק את מדברת? מה את יכולה להבטיח ליתומי צה"ל? האם אתם מנסים לשאוב מהנסיון שארגון יתומי צה"ל בשנים האחרונות בנושא לגבי דעת קהל, יכולות תקציביות וכו'?

almana73

New member
almana73

אני אמא ליתום שמאוד מאוד סובל ותאמיני לי שאני מעונינת להעיף את יור הארגון שלנו רק בגלל שלא איכפת לה מהיתומים ובלשון המעטה אתם מענינים אותה כמו השלג דאשתקד. המתמודדים החדשים שירצו לזכות בקולי ובקולם של חברותי יצטרכו להגיד בקול גבוה ורם מה הם יעשו למען יתומי צהל ואיך הם ידאגו להם

gayaa

New member
הכרת הפורום

אני כותבת כאן לראשונה-אני יתומת צהל,רוצה לדעת מה קורה כאן-אז כרגע אני לומדת את הנושא . העניין הוא שככל שאני מתבגרת אני מבינה יותר את גודל האבדה וגודל ההזנחה של משרד הביטחון לגבי יתומי צהל.

almana73

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo55.gifשלום לך

תבקשי מאמא שלך להיכנס לפורום המאבק ושתגיד גם לחברות שלה המאבק הזה חשוב לכולנו יש לנו צוות מוביל מדהים והן זקוקות לכולנו אני מפנה את הפנייה גם לכל היתומים האחרים להתראות בפורום

למעלה