זמן בטריה ב-H10 - המשך

drifting

New member
זמן בטריה ב-H10 - המשך

סליחה שאני מעלה את זה שוב, אבל חשוב לי לשמוע לפחות כמה חוות דעת של מי שמשתמש באייריבר (שישה גיגה במקרה הזה, לא יודעת אם זה משנה). בדקתי את זמן הנגינה שלו שוב, הפעם על בטריה מלאה לגמרי והוא עבד 8 שעות. האם זה זמן סביר? האם יתכן שההצהרה שהוא טוב עד 12 שעות פשוט מתייחסת לפונקציות אחרות, למשל הרדיו (שדורש פחות מהבטריה בהשוואה לנגינת MP3)? באחד הלינקים של הפורום (נדמה לי) ראיתי איזו התייחסות לכך שלפעמים הבטריה מגיעה לשיא כוחה דווקא אחרי כמה טעינות, אז אולי זמן הבטריה אמור עוד להשתפר והוא נמוך בגלל שזה מכשיר חדש? (זו היתה הטעינה השניה או השלישית). בקיצור - אני פשוט לא יודעת אם 8 שעות הן רמת הביצועים בד"כ ואין מה לצפות ליותר, או שזה מעיד על בעיה, ואז כדאי לדרוש החלפה. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ...

NEO83

New member
לא בדקתי

את שלי, אבל שלי חדש, רק שבועיים ונירא לי שהבטריה שלי גם מבלפת, שאלתי מוכר בבאג אם האחריות כוללת גם על סוללה, אז אם היא באמת מנגנת פחות מ12 שעות בלי שיגעו בנגן ברציפות, אז זה כולל על הסוללה. ואני צריך לבדוק אותו, אעשה את זה בסופש הבא.

gt-master

New member
בקשר לזמן הסוללה.

יש לבדוק עם קבצי MP3 בקידוד של 128KBPS CBR. ללא אפקטים וללא EQ. ללא מסך ובלי לנגוע במכשיר. יש לקחת בחשבון שהסוללה מגיעה לביצועים מקסימלים לאחר 3 מחזורי טעינה מלאים ורציפים. כמובן שבשימוש שותף עם קבצים בקידודים שונים,הדלקות וכיבוי,סינכרון שירים, הרצה והעברת שירים,שימוש ב EQ נקבל הרבה פחות כך ש 8 שעות נשמע לי בסדר.

NEO83

New member
אני לא משתמש

בEQ ורוב הזמן המסך כבוי, אלא אם כן אני מעביר שיר שאני לא רוצה לשמוע, אז נראה כבר

NEO83

New member
לא בדקתי

את שלי, אבל שלי חדש, רק שבועיים ונירא לי שהבטריה שלי גם מבלפת, שאלתי מוכר בבאג אם האחריות כוללת גם על סוללה, אז אם היא באמת מנגנת פחות מ12 שעות בלי שיגעו בנגן ברציפות, אז זה כולל על הסוללה. ואני צריך לבדוק אותו, אעשה את זה בסופש הבא.

JustThomas

New member
אני לא חושב שזה מעיד על בעיה...

התנאים לקבלת 12 הם תנאים אופטימלים - נגינה רצופה, ללא איקולייזר, מסך ועם קבצי MP3 באיכות של 128KBPS. אם לא שמרת על התנאים האלה אז סביר להניח שהתוצאה יוצאת פחות מ12 שעות.

aviram333

New member
יש לי את הדגם הזה של ה5G

ואני לא מגיע אף פעם ל12 שעות. לא מדדתי אף פעם כמה זמן אבל עם הדלקה וכיבוי ושינוי הגובה סאונד ומעבר בין שירים - כל אלה גורמים למסך להידלק- והמסך זולל חשמל. ה12 שעות מתייחס גם לשמיעה בגובה סאונד 20 ואם את שומעת חזק יותר אז הסוללה תיגמר מהר. אני מציע לך לבטל את מצב האקולייזר, לכוון את הסאונד ל-20 ולא להתעסק עם התפריטים בכלל כדי שהמסך ישאר כבוי והשירים ינוגנו ברצף אחד, ואז תוכלי לדעת אם יוצא לך 12 שעות כמו שהם טוענים.

drifting

New member
תודה רבה לכל העונים, אני אנסה

לבדוק את הבטריה שוב בפרמטרים שציינתם. חשוב לציין שכמעט כל השירים אצלי הם 128, האיקוולייזר היה שונה רק במעט מהמצב המקורי, ובכוונה לא נגעתי כמעט במכשיר (פרט להדלקת מסך מדי פעם כדי לראות מצב). אבל הווליום היה בסביבות 25, אז אולי זה + החזרת האיקוולייזר למצב המקורי יעשו הבדל מסויים. אחרי ההתרוקנות והטעינה הבאה אני אבדוק ואדווח על התוצאות.
תודה רבה על העזרה והסבלנות.

למעלה