תלוי איך אתה אוהב אותו
תלוי אם אתה אוהב נא, חצי עשוי, או עשוי טוב. המינימום שצולים סטייק זה לא צולים בכלל או צולים רק כמה שניות... המקסימום שצולים סטייק שזה המקסימום שאחריו הבשר מתחיל להתפחלץ : הוראות לצליה של סטייק עשוי טוב: אתה צולה על צד אחד עד שאתה רואה שיוצאים נוזל\דם מלמעלה , זה כמו שהסטייק מזיע. אתה הופך את הסטייק עד ששוב יוצא מיץ\דם מלמעלה. וזהו , אחרי זה הסטייק מתחיל להתיבש= להתפחלץ = להשרף... גם בסטייק עשוי טוב, הבאצמע של הסטייק צריך להיות ורוד...