זמן בישול סטייק אנטירקוט ?

זמן בישול סטייק אנטירקוט ?

כמה זמן בערך צריך לבשל סטייק אנטירקוט של 3 מ"מ על מחבת ביתי רגיל ?
 

DCS

New member
3 מ"מ או 3 ס"מ?

אם זה מ"מ - אז זה יהיה מהיר ביותר. חשוב שהמחבת תהיה חמה מאוד. לדעתי בעובי של 3 מ"מ - גג דקה מכל צד אולי אפילו פחות - כדי שהבשר לא יתייבש. במיט בר ביו מגישים מנות של מניפות סינטה - גם בעובי דק כמו של פסטרמה . אני הייתי תמיד מבקש שיצלו רק מצד אחד . בהצלחה
 

יוליקה

Member
מנהל
גם לי ניראה טעות 3 מ"מ

הסטקים שאני קניתי היו בעובי אצבע. חבל לעשות WELL DONE זה מייבש אותו לחלוטין המקסימום זה מדיום כשזה נישאר ורוד בפנים. במחבת חמה מאד מקסימום 2 דקות מכל צד.
 

avi5199

New member
תלוי איך אתה אוהב אותו

תלוי אם אתה אוהב נא, חצי עשוי, או עשוי טוב. המינימום שצולים סטייק זה לא צולים בכלל או צולים רק כמה שניות... המקסימום שצולים סטייק שזה המקסימום שאחריו הבשר מתחיל להתפחלץ : הוראות לצליה של סטייק עשוי טוב: אתה צולה על צד אחד עד שאתה רואה שיוצאים נוזל\דם מלמעלה , זה כמו שהסטייק מזיע. אתה הופך את הסטייק עד ששוב יוצא מיץ\דם מלמעלה. וזהו , אחרי זה הסטייק מתחיל להתיבש= להתפחלץ = להשרף... גם בסטייק עשוי טוב, הבאצמע של הסטייק צריך להיות ורוד...
 
למעלה