זמן הדרום

moshikgulst

New member
זמן הדרום

עדכנתי את האתר שלי והוספתי קומיקס שהייתי מפרסם בדף האחרון של מקומון "זמן הדרום" של מעריב לפני כמה זמן. אשמח אם תיכנסו, תגיבו ותגידו לי מה דעתכם על הפן ההומוריסטי. חלק מהקומיקס מכילים קריקטורות על אישים פוליטיים ואנשי ספורט של איזור הדרום, אז קרוב לוודאי שלא תמיד תבינו במי מדובר...

האתר לא עולה

לפי מה שהבנתי מהדף שקיבלתי, האתר שלך יותר מדי פופולרי ועבר את כמות ה"תנועה" המותרת. כמובן שזו מערכת די דבילית ואני ממליץ בחום למצוא אירוח אתר חינם אחר שלא עושה כאלה קונצים (אני יודע שזה לא פשוט).

hayy

משעשע מאוד - בעיקר זה עם חוף הים שהתגלה בערימות זבל זה כ"כ מקומי ונכון, שישר מזדהים עם זה (^_^)

moshikgulst

New member
hi there ../images/Emo13.gif

תודה רבה, בילי. ניסיתי לעורר בקומיקס הנ"ל את ראשי הרשויות המקומיות והערים וגם את האזרחים, שלצערי ממש אדישים לים (שכ"כ יקר ללבי באופן אישי!). השתדלתי לשים בדף באתר קומיקסים שיותר ידברו לאנשים ברמה הגלובאלית-לאומית. יתר הקומיקס שעוד לא פורסמו עוסקים לגמרי בבעיות מקומיות ולצערי לא יובנו לאנשים מבחוץ. אבל בכל מקרה אני אפרסם את כולם לאט לאט...

moshikgulst

New member
לצערי לא

עקב קיצוצים ב"מעריב" המדור שלי (שהשתרע על דף צבעוני אחורי שלם ולמעשה תפס מקום יעודי ויקר לפירסומות) הוקפא זמנית.

ailag

New member
סוף סוף מישהו שלא ממחזר פאנלים!

קליק

למעלה