זמן הכיבוי פי 10 מזמן הבוט??

זמן הכיבוי פי 10 מזמן הבוט??

יש לי פודורה (20), והכיבוי לוקח המון המון זמן. זה כותב לי "running stop job on session 1 for user x".

למישהו יש מושג איך להאיץ את הכיבוי?

hetzbh

New member
דווקא הכיבוי אצלי מאוד זריז

גם אני עם פדורה 20 אבל אני משתמש ב-KDE.

אני יכול להמליץ לך לבצע ניסוי פשוט: תתקין לך עוד סביבה גרפית (נניח LXDE, אתה יכול לעשות זאת בעזרת הפקודה: sudo yum install @lxde-desktop

אחרי זה תפעיל את המחשב מחדש (reboot, לא logout ו-login כדי שלא ישארו תהליכים), וכשאתה מכניס את שם המשתמש והסיסמא שלך, בחר לפני שאתה לוחץ ENTER ב-SESSION את LXDE.

כנס, פתח דפדפן, טרמינל, תשחק קצת. אחרי זה תנסה לעשות poweroff ותראה כמה זמן זה לוקח, אם זה שונה הפעם.

אני לא חושב שזו בעיה של gnome אלא

משהו יותר ספיצי לאיזשהו "שירות" שרץ על המחשב. השאלה איך אני יכול לזהות את השירות הספציפי?
בהתחלה חשבתי שזה אפאצ'י, כי אחרי שסגרתי את השירות שלו לפני הכיבוי, הכיבוי טס, אבל זה לא "עקבי". לפעמים זה עוזר ולפעמים לא

בכל מקרה, תודה על התגובה!

hetzbh

New member
ההמלצה שלי בד"כ

היא לא לבחור התקנה של כל החבילות ואחותם אלא רק מה שצריך.

בכל מקרה, האם עדכנת את ההפצה לאחרונה? הבאג הזה ( https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1023820 ) מדבר על מקרים כמו שלך אבל צוין שם שזה תוקן חודש שעבר ושוחרר ל-stable. יש עוד תיקון שנכנס ל-rawhide אבל אני ממליץ לך להיכנס לזה רק אם אתה מכיר טוב לינוקס כי אתה בקלות יכול לדפוק את המערכת שלך.

למעלה