זמן המתנה לוועדה רפואית ועוד..

roy001

New member
זמן המתנה לוועדה רפואית ועוד..

שלום, השאלה מופנית לכל מי שיודע/ת ומבינ/ה בעיניין הוועדה הרפואית במיל'. הגשתי בקשה לוועדה רפואית (בצרוף מסמכים) וקבלתי תשובה שאזומן לוועדה. שאלותי הן : 1. כמה זמן לוקח עד שמגיעים בפועל לוועדה (כאמור עברתי כבר את שלב מיון המסמכים) ? האם זה לוקח שבועיים /חודש / 3 חודשים או חצי שנה (נתקלתי בתשובות שונות בעבר)?? התשובה שקיבלתי במשרד הקישור הייתה - "מדובר בתהליך איטי ועכשיו במיוחד עם כל הקיצוצים ולכן זה לא יהיה כנראה בקרוב", אבל לא ידעו לומר בערך. 2. בנוגע למסמכים הרפואים - הבנתי שיש דגש רב על כך שבוועדה הרפואית יוצגו מסמכים רפואיים עדכניים - מה זה מבחינת ההגדרות נחשב עדכני ? האם מדובר בחצי שנה/ 3 חודשים או פחות ?? אם כיום יש לי מסמכים מלפני חודשיים(שנשלחו למשרד קישור) - אבל עד שאגיע לוועדה יעברו עוד נניח 3 חודשים ובסה"כ המסמכים יהיו "בני" 5 חודשים - האם זה לא מספיק עדכני, ואני אדרש להמציא שוב מסמכים חדשים ועדכניים או ש- 5 חודשים זה מספיק עדכני לצורך הוועדה? תודה רבה מראש לכל מי שיודע/ת ומבינ/ה בדבר.

וועדה רפואית תשובות-

רוי שלום, זמן ההמתנה לוועדה רפואית, תלוי בעיקר במצב הרוח של הפקידה בוועדה הרפואית עצמה. לא ממליץ לך לבלוע את הלוקשים שמוכרים לך במשרד הקישור בלי מלח. לא קיצוצים ולא נעליים. אני קיבלתי זימון של 8 חודשים קדימה, וניסו ל"חרטט" אותי בקישור אלא מה.. אם אתה בחור עם מעט יוזמה חתת את רגליך אל החר"פ הקרוב אל ביתך, גש אל הפקידה החמא לה על פניה הכעורות וראה זה פלא... הקיצוצים בצה"ל היו ואינם.. התור החדש שנקבע לי עמד על עשרה ימים מאותו יום. לגבי השאלה ה-2 הבקשה ל"מסמכים עדכניים" מתייחסת למועד מיון מסמכים, מרגע זה הם ממשיכים לשמש ככאלה גם כעבור חודשים מספר עד לקיום הוועדה. דרך אגב באיזה חר"פ אתה אמור לעבור וועדה? יתכן ואוכל לזרוק טיפ או שניים המצוי באמתחתי.

אני מחכה כבר חצי שנה לועדה

שלחתי שוב מסמכים-כי הייתה חסרה לי חותמת.. דיברתי עם קצינת הקישור והיא אמרה לי שאין מה לדאוג... המסמכים יעברו ועדת מיון בזמן הקרוב-ואז ישלחו לי ועדה לחר"פ בא"ש... טיפים?

roy001

New member
למקיאוולי 74 - תגובה

שלום, תודה על תגובתך! אני גר במרכז, ולכן נראה לי שאני צפוי לעבור ור"פ בחר"פ צריפין (יש מקום אחר בו זה נערך באזור המרכז??). אשמח לקבל "טיפים.

roy001

New member
תגובות (Section, קצינת קישור......)

היי, יש בפורום גורם שקשור למשרד קישור (רצינת כישור וכו'), או שלישותי כלשהו שיוכל לענות לי לשאלותי בנושא ? פעם הסתובבו בפורום Section, ומישהי שנקראת קצינת קישור -אשמח אם תענו לי.

למעלה