זמן המתנה לראיון בקונסוליה- הגירה על בסיס נישואין

miritav

New member
זמן המתנה לראיון בקונסוליה- הגירה על בסיס נישואין

אשמח לשמוע מאנשים קיבלו עכשיו תאריך לראיון (או ממתינים לתאריך!), מתי הcase complete שלכם בNVC? כמה זמן עד שיצרו קשר לגבי תאריך לראיון והאם פשוט שולחים את זה במייל או שנותנים כמה אופציות?
אני מנסה להבין כמה זמן אני אצטרך להמתין לראיון ומה רמת העומס בקונסוליה בירושלים. קיבלתי מייל שבוע שעבר שהמסמכים שלי נשלחו לקונסוליה בארץ. תהליך Expedite אז הNVC לא עברו על המסמכים בעצמם, אם זה משנה משהו בקונסוליה פה.

תודה!
 

tair1986

New member
מישהו?

מישהו נקבע לו ראיון לאחרונה? היה בראיון?
לשלוח מייל לקונסוליה זה כמו כוסות רוח למת.. אין קול ואין עונה כבר שבועות.
 

logico1

New member
חלוקת תאריכים

נאמר לנו על ידי NVC לפני מספר ימים שכל התורים לדצמבר נגמרו אבל מחלקים עכשיו תורים לינואר, מי שקיבל אישור מהNVC אמור לקבל בימים הקרובים תור אחרי שהתיק הועבר לירושלים - זמן המתנה של בערך 3-4 שבועות .מרגע קבלת המכתב. על פי הנאמר על ידם
 

tair1986

New member
תודה אבל לא כל כך רלוונטי לגבינו ופותחת השרשור

בדיוק כמו פותחת השרשור, גם התיק שלנו אושר EXPEDITED , ככה שכל ההתנהלות היא מול הקונסוליה, היא ישירות תקבע לנו את הראיון ולא דרך NVC.
התיק שלנו כבר נמצא בקונסוליה בירושלים כמעט חודש ואין תגובה מהם, אין כמובן טלפון ליצירת קשר, רק אימייל, והם פשוט לא עונים, אין עם מי לדבר.
 

tair1986

New member
קיבלנו תאריך לראיון !!

עכשיו קיבלנו מייל, נקבע לנו ראיון ל 2 לינואר !!!!
 
למעלה