זמן המתנה לתשלום..

Mr Chelo

New member
זמן המתנה לתשלום..

שלום. לפני כחודש(קצת פחות) קיבלתי הצעה מחברת הביטוח(פול) על סכום הפיצוי. חתמתי על מסמך המציין את סכום הפיצוי ושכר הטירחה לעורך הדין. ונאמר לי שאני אמור לקבל את הצ'ק עד פרק זמן של חודש לפחות. עכשיו אני לא ממש מאמין לו, האם יש אפשרות לדעת אם הצ'ק הגיעה? והאם הוא נפדה? מימה שאני הבנתי ברגע זה העורך דין יכול בעצם "לרמות" אותי מאחר וחתמתי על מסמך הזה, יפוי כוח. ובעצם לא למסור לי את הצ'ק או לעקב אותי. איך אני יכול לברר אם הצ'ק הגיעה, ואם הוא צריך את אישורי כדי להפקידו או מספיק רק החתימה על אותו מסמך תודה.!

זמן המתנה לתשלום

שלום רב, אם אין אמון זאת בעיה אתה יכול לשאול את עורה"ד אם הצ'ק הגיע או לנסות דרך חברת הביטוח, למרות שברגע שאדם מיוצג הם לא עונים לאנשים ישירות, אבל תנסה. אין צורך באישורך על מנת להפקיד את הכסף, כי הצ'ק מגיע על שם העו"ד. בברכה,

Mr Chelo

New member
תודה, אבל

ממה שהבנתי בעצם העורך דין יכול לקחת את הצ'ק בלי לשאול אותי ואני בעצם רק יכול "ללכת לחפש" אחר זה? אין איזה מנגנון בטיחות פה? הרי זה לא יכול להיות... זה הפשע המושלם בעצם, הוא יכול לקחת את הפיצוי לעצמו לא?

אבל

שלום שוב, תאורטית אתה צודק אבל רק תאורטית. כי אתה חתום על מסמך שקובע שהסכום הוא בעבורך, וחברת הביטוח הנפיקה את ההמחאה בהסתמך על כך, ויש כללים וחוקים בעולם הזה, אבל כמו בכל תחום יש אנשים לא ישרים, ואין מה לעשות, צריך ללמוד להיות עם היד על הדופק, וכן, גם לסמוך על אנשים. בברכה,

Mr Chelo

New member
תודה על ההסבר!

מסתבר שאני סתם מלחיץ את עצמי, יש שביתה בדואר ועקב זה הפיצוי לא מגיע... :) שוב תודה על התגובה!

למעלה