זמן טלפון

s h i r k u s h

New member
זמן טלפון ../images/Emo56.gif

ביום שבת יצאתי עם ידיד שלי ליום הולדת של חברה קרובה שלו, והיה שם מישהו מהיחידה שלו, מישהו שהשתחרר כבר. בכל מקרה, נוצר ביננו ממש קשר טוב ובסוף המפגש של כולם, הוא ביקש ממני מספר טלפון ואף הייתה נשיקה עדינה כזאת על הלחי (היו עוד בנות והוא לא נשק להן על הלחי, רק לי). לקח לו יומיים להתקשר אליי... חברה שלי אמרה לי שזה לא מראה על רצינות, מה דעתכם?

Vdrums

New member
נו באמת, אין חוקים בדברים האלו.

אי אפשר לדעת לפי דבר כזה. זה שטויות. לפסול בן אדם על טלפון? מפה אפשר רק להפסיד. למה לא לתת לא צ'אנס?

seeyou

New member
../images/Emo12.gif-חברה שלי אמרה לי .....

בגיל 20 את צריכה כבר להחליט לבד מה טוב ומה מתאים לך... היא לא יכולה להרגיש מה שאת מרגישה-אפילו שהיא החברה הטובה =הקרובה ביותר. האם בגלל שלקח לו יומיים להתקשר אליך זה סימן על רצינות או לא? קשה להחליט-אם אני מבין "גדול" ביחסים בינו לבינה בגיל הזה יש "נורמות חברתיות-משחקים של ילדים מתבגרים"... If you obey all the rules, you miss all the fun. -Katharine Hepburn.

לא שמעת על חוק 3 הימים?

זה מן חוק כזה שבנים הולכים לפיו- והוא אומר שאם אתה מתקשר לבחורה לפני 3 ימים אתה תשמע "להוט" מדי או נואש ולכן הם מחכים לרוב פרק זמן של יומיים-שלושה.. לדעתי? מה שחברה שלך אמרה לך ממש לא בהכרח נכון, אולי הבחור מכיר את "הכלל" הזה או שסתם התקשר כי בא לו אחרי יומיים, בכל מקרה לדעתי עצם העובדה שהוא התקשר מעידה על כך שהוא מעוניין שכן אם לא לא היה טורח ליצור איתך קשר...........

למעלה