זמן להיפרד

הוד11

New member
זמן להיפרד

כן, זה נגמר עכשיו. אחרי שלוש שנים נהדרות שבילתי בתפוז ואחרי יותר משנתיים בפורום הזה אני הולך הבייתה. אין לי אנרגיות זמן ומוטיבציה להמשיך לשמש כמנהל הפורום הזה או כמנהל פורומים בכלל. אני לא יכול לשקר לעצמי או לכם, אתם ראיתם איך הפורום הולך ודועך וגם אני ידעתי שזה רק באשמתי. עד לפני שנה הפורום הזה ותפוז בכלל היו חלק מכריע בחיי, אבל היום זה נגמר. אני לא יכול להמשיך ולבזות את משרת המנהל פה. אני מרגיש תחושת מיצוי ואני בטוח שהגיע הזמן שמישהו יחליף אותי. אני מצטער, באמת על החודשים האחרונים שבהם לא תיפקדתי בכלל. ועכשיו אני פורש, אני אשאר פה בתור אדום אבל זה כבר לא יהיה זה. אני רוצה לומר תודה לכל האנשים היקרים שהיו פה בפורום ובתפוז ועזרו לי המון. אז להתראות אחים ואחיות, והעיקר המוזיקה. שלכם בתודה ובסליחה הוד

אנו מודים להוד11

על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

טיפקסית

New member
היי הוד

היית מנהל מצוין ואין לך מה להאשים את עצמך,ככה זה בפורומים,יש תקופות של פעילות מאסיבית ויש תקופות של יובש,זה טבעי וקרה בהרבה פורומים,ועוד יקרה ברבים. התקופה הזו מבחינת טיפקס היא יותר מאחורי הקלעים כי יש משהו גדול שמתבשל לקראת החגים. בטווח החודש האחרון לא כל כך שמענו מקובי וגל ואני בטוחה שהם שקטים כי הם פשוט עסוקים. הפורום הזה ימשיך להתקיים,יכול להיות שבקרוב אנשים קצת יותר ייכנסו וקצת יותר יפעלו. בין התאריכים 9-29 באוקטובר טיפקס תצא לסיבוב הופעות בארה"ב ואני בטוחה שלקראת התאריכים הללו יהיו לנו יותר נושאים לדבר עליהם. אני שמחה שאתה לא נוטש לחלוטין אלא פשוט מרגיש תחושת מיצוי בחיים,בשלב מסוים אחרי תקופה ממושכת בנאדם מרגיש שהוא מיצה את הפרק שלו בעיסוק מסוים,זה טבעי ומובן מאליו. שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך והיי,אל תשכח להישאר בקשר.

sunshiner

New member
../images/Emo10.gifוואו.

הוד, קודם כל היית מנהל מדהים ואין שום סיבה שתיקח את האשמה על עצמך. הייתי מאוד שמח כשהתמנית להיות מנהל הפורום וידעתי שתמלא את תפקידך נאמנה, וכך היה. היה לי מאוד כיף להיות בפורום כשהוא היה תחת ניהולך, והיובש שפושה פה בחודשים האחרונים הוא לא באשמתך אלא נובע מהעצלנות של כולנו וגם שלי, אני מודה ומתוודה. ואני רוצה שכשהפורום הזה ידע ימים טובים יותר תעשה פה חייל בתור אדום. בברכת "אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך", מתן. נ.ב- בדוק מסרים אישיים.

1mayush

New member
../images/Emo201.gif

טוב אני ידעתי על זה עוד לפני חודש ככה.. אולי קצת יותר.. אבל בכל זאת שיהיה לך בהצלחה
לי אין אפשרות לנהל את הפורום למרות שבכיף הייתי עושה את זה אבל אני עולה ליא' שזו השנה הכי קשה ועוד הגברתי את הרמה של הלימודים .. לא מספיק רק מגמה יש לי 15 יח"ל ומקצועות החובה שצריך.. הוספתי עוד 5 ככה שממש לא יהיה לי זמן להשקיע בפורום בתור מנהלת... ולהצליח להעיר אותו. \-:

peremen

New member
../images/Emo106.gifהוד

כל הכבוד על השרות הנאמן אף אחד לא מחפש אשמים לשום דבר. עשית עבודה נהדרת !!! ואנו אסירי תודה שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפנה

טיפקסית

New member
לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר

גל אין עליך בניסוחים בחיי. שמעתי שמתן הולך להחליף את הוד כנראה,כך שמצפה לנו כאן תקופה טובה [אינשאללה,אם ירצה השם],אפילו טובה מאוד. הוד באמת שאין לך מה להאשים את עצמך,זה לא תלוי בך. חסר לך שלא תישאר כאן,הפורום זקוק לך. אבל זה באמת לא באשמה שלך,אנחנו באמת לא מחפשים אשמים,חבל שתסחוב את עצמך עם הרגשה כזו. בבקשה תדבר איתי כשאתה רואה את זה.

למעלה