זמן להתקדם קדימה

טליW

New member
זמן להתקדם קדימה../images/Emo24.gif

מאחר והתקבלתי למשרה שמאד רציתי לקבל, ומאחר ולא תהיה לי נגישות לאינטרנט, ולא יהיה לי זמן רב פנוי, אני מפנה את הכסא. עדיין לא החלטתי אם זה יקרה לפני ראש השנה, או אחרי ראש השנה - בכל מקרה, המארזים יטופלו, ואני לא אזנח אתכם לפני החג. אם מישהו רוצה וחושב שהוא מתאים לניהול הפורום הזה, מוזמן לפנות אליי במסר, ואני אקשר אותו עם הנהלת הפורומים.

תודה לך על הכל, חבל לשמוע שאת עוזבת,

אך טוב לשמוע שהתקבלת למשרה שרצית, מקוה שהבא בתור במקומך ישכיל לנהל את הפורום ברגישות ובאינטנסיביות כמוך. לא חושבת שנתפשר על פחות מכך.. דניאלה

יובל2

New member
חבל חבל חבל../images/Emo4.gif

אבל שיהיה לך המוןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה
יש 2 אנשים שאני חושבת שמתאימים, כשאחת אני בטוחה שלא תרצה
הראשונה זו צריפינה האחת והיחידה שאני אוהבת מליונים
והשניה זו הדג של נועה שאני מאוד מאוד מעריכה. מה שחשוב זה, שזה יהיה אדם עם קשרי אנוש טובים, אמפטי וסימפטי שהמהות של הנתינה אצלו זה כל העיקר וכל מה שמסביב טפל
אחד שמעורר בכולנו את יצר העזרה והנתינה,,,ללא תנאי
שיהיה לך בהצלחה ענקית

../images/Emo24.gifהמון ../images/Emo50.gif טלי

המון תודה על כל הסבלנות והסובלנות לכל הגולשים. המון הצלחה בעבודה ובמשרה שחיכית לה וקיבלת אותה.

טליW

New member
מקסימות שלי - זה לא שירשור פרידה...../images/Emo24.gif

אני עדיין כאן. יש מארזי ראש השנה... בכל אופן תודה על המילים הטובות - זה תמיד נעים
טרילילי וטרלללה...

berry23

New member
שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתפני,

ושמחה לשמוע שמצאת עבודה טובה, מגיע לך, שתצליחי!!!! אוהבת המון, את אישה מדהימה ויקרה...לא נשכח אותך...

אין מי שתוכל לנהל את הפורום כמו שאת מיטיבה!!!

בזמן (הקצר?) שאני כאן כבר בערך שנה וחצי לדעתי, אני למדתי מימך שאפילו שאין לנו קשר דם, את איתי בלב ובנפש, (הית לצידי כשאלה שיש לי איתם קשר דם לא היו) אומרים ש"דם זה לא מים" אבל מים טהורים מדם... הספקתי לאהוב אותך וכולי גאווה שאני מכירה מלאכית כמוך, את כזו מיוחדת טלי, ובטוח שלא תהיה כאן אף מנהלת כמוך!!! את בעצמך הדוגמה הקלאסית לאצילות ולענווה-במתן הסתר, ובפעילויות הרבות שלך מאחורי הקלעים. (ואני יכולה להעיד על כך) ברור שזה לא יהיה אותו הדבר בלעדייך כאן, ובגלל שאני אוהבת אותך, אני מאחלת לך שיגשוג והצלחה, סיפוק מהעשייה שלך והעיקר שתזכי להנות מכל מה שתעשי. אני שמחה על התפקיד החדש שתפור עלייך, שמחה, כי אני יודעת שאת אדם ניפלא שבכל דבר שאת נוגעת את מיטיבה להוכיח שאפשר לשנות את העולם. ואת משנה את מה שאת יכולה. ואולי באמת יום אחד העולם יהיה מקום יותר נחמד בזכות אנשים כמוך... (זכויות היוצרים שמורים לאימא המדהימה שלך) אני מאחלת לך לקום כל בוקר עם חיוך, ושהשמש תמיד תזרח מעלייך באהבה שרית ויהונתן שאוהבים מאוד מאוד מאוד

טלי יקרה../images/Emo24.gif

מה עוד אכתוב כשאת הרוב כבר כתבו? בחורה נפלאה עם לב זהב. חבל לי שאת עוזבת את ניהול הפורום, אך מקוה שתשארי כאן לפחות ותתרמי מהידע והנסיון שלך, בעצות חכמות ובכלל אוהבת אותך מאוד את חברה נפלאה והתגעגעתי אליך מאוד. נשיקות ובהצלחה בתפקיד החדש עשי חייל יקירה, עלי והצליחי בתפקידך את בחורה מוכשרת אמא לתפארת וחברה נהדרת לכן מאחלת לך אני ולא אחרת בהצלחה רבה בהמשך הדרך

ella59

New member
לטלי המקסימה שהספקתי להכיר כאן ../images/Emo50.gif

|טלי המקסימה..חיבוק| מאחלת לך רק אור ואושר ובהצלחה בדרכך.. שמחתי להכיר אישה מקסימה ומתוקה כמוך.. עלי והצליחי בתפקידך החדש.. ומקווה שתמשיכי גם איתנו בזמך הפנוי... תודה על המבט בגובה העיניים ועל אכפתיות מלוא חופניים, על העצות, ועל מילות החיבה ועל ניצוץ שלא כבה לדקה. מילה או הברקה מיצידך שווה מיליון שולחת לך המון הצלחה ומיליון נשיקות והבצלחה בכל מה שליבך חפץ.. שמחתי להכיר אותך נשמה טהורה ומקווה להמשיך ולראותך כאן באתר ממשיכה לייעץ לתמוך ולאהוב את כולם.. נשיקות מכל ה-
אלה

שוקולתה

New member
טלי שיהיה לך בהצלחה אישה מקסימה ../images/Emo24.gif

אמרו את כל מה שאת אז מה שנותר לי לאכל לך בהצלחה והיה כיף להיות איתך שיהיה לך את כל הטוב שבעולם קבלי

simad1

New member
טלי יקירתי- מאחלת לך הצלחה בדרכך החדשה

בטוחה שתעשי חייל והחשוב ביותר שתהיי מסופקת ומרוצה!

בהצלחה בהמשך וקיפצי לבקר אל תעלמי

מההכרות הקטנטנה שהייתה לי איתך מהפורום הבנתי שאת מה זה חמודה מתוקה ועוד..מאחלת לך המשך דרך צלחה לאן שתפני ובכל מה שתעשי וכמובן שנה טובה ומתוקה למרות שעוד מוקדם

למעלה