תודה תודה תודה ובקשר למתכון
פשוט להכין מוס שוקולד שיתאים לתבנית שבה רוצים להכין להכין טיפה פחות כדי שיהיה מקום לקרם ברולה בקשר לטעם הטופי אצלי הוא לא היה מודגש ממש עדיין צריך לעבוד על היחסים כל המתכון היה אילתור אחד גדול שהיה מוצלח אין לי ממש מתכון פשוט הכנתי מוס שוקלד לתבנית 24 הכנתי קרם ברולה הכנתי רוטב טופי (כרמל= שמנת) ערבבתי לתוך המוס שוקולד שמתי שכבה ראשונה עשיתי גומה קטנה והכנסתי להקפאה לאחר מכן שמתי את הקרם ברולה שהיה קצת בהקפאה כדי שיהיה יציב. עדיך להכין אותו בתוך קערה בגודל שיתאים בערך לשבת במרכז התבנית כד שתהיה לו צורה של \חצי כדור. עליו שמתי שכבה נוספת של המוס והפה להקפאה הציפוי לבחירה אני שמתי גנאש שוקולד מריר עפ הקישוטים של גנאש לבן