זמן מהירות תגובה

behappy

New member
זמן מהירות תגובה

זה מתחיל בחוטים שקופים שאף אחד לא יכול לראות. גם לא את. את חושבת שאת תמיד פקוחה ופתוחה אל העולם הזה, הא? חוט שנטווה במערכה הראשונה לא מלמד אותך לעולם על ההמשך. (רק האינטואיציה, בוערת כמו גזע עץ מגלגול אחר, את בוהה באש, מאושרת) לכי תיזכרי עכשיו במה עשה לך לשמוע "אני רואה יופי" במבטא שובה לב לפני כמעט חמש שנים. [חה, כן, את עוד זוכרת] לכי תיזכרי עכשיו בכל תנועת גוף של כל אחד מהאהובים שלך ברגע שפגשת אותם. לכי תיזכרי עכשיו במה היית לפני שנלכדת מתנדנדת באור המסנוור של הבוקר - אוי בייבי אל תעזוב אותי עכשיו העיקר שאת מצהירה על היכולת שלך לראות את השינוי כשהוא מתרחש. זה ככה רק במובן הזה שאת בודקת איפה כל היסודות מתחברים, ובמה שחיצוני לך. באמצע, בשכבות העמוקות של מה שמשתנה אצלך מאוד מהר עכשיו, קשה לך לתפוס את הפרפור כשהוא מתחיל. כמעט מיד את שמוטה על המזרן, רועדת, בוהה בעננים. שמחת החיים שלך תלויה כמו חרק ברשת. הנשימה שלך מרחפת באוויר מסביב. שים אותי ביער בין האורנים שבטח גידלו אותי שים אותי ביער אני יודעת לשרוד יערות אני יודעת לכשף כל מה שמחוצה לי ואני לא יודעת להפסיק את הכישוף כשהוא בוער בתוכי. אחר כך אגרור את עצמי לים לגרד את פיסות הפיח ולצאת אל העולם אם החוטים האלה יהיו חזקים מדי אם מחסום הכתיבה הזה יהיה קשה מדי אם השמש שוב תשרוף אם הנשימה שוב תעזוב אעזוב את אלה גם אני. (איפה הגזע שלך? - תשחי, תלכי, תשרדי יערות, תחקרי ענפים, תגעי בשורש החשוף, זה שם).

Remedy Lane 9

New member
זה כמעט כמו "זמן- מהירות- דרך"..

נו, מתמטיקה וזה.
. (בכותרת) אני יודעת לכשף כל מה שמחוצה לי ואני לא יודעת להפסיק את הכישוף כשהוא בוער בתוכי. זה נראה לי קצת מסכם את הכל לא? ובא לי להגיד, אבל את כן יודעת. מה, מי שיודע אומר, "תגעי בשורש החשוף" כל כך מהר? כל כך ברור? ובא לי מצד שני לחשוב. מה זה שעושה את זה שאי אפשר להגיד, כאן זה השתנה, וכאן אני מתחילה להשתנות. כאן מתחיל לצמוח משהו. כשקראתי את העיקר שאת מצהירה על היכולת שלך לראות את השינוי כשהוא מתרחש. חשבתי על אלף סכינים שנכנסים לתוך הלב. כמו סבתא פולניה, או איזה דמות שמבקרת אותך, אומרת, את הבטחת ולא קיימת עצם. או אפילו, סוג של "אכזבת". אבל. אני חושבת שבאיזשהו אופן, אפשר בכלל לדעת להרגיש את הפרפור בדיוק ברגע המתאים? או שלרוב בעצם, אנחנו תופסים את האדוות של אותו פרפור, כי בעצם, בתחילת השינוי, כל שינוי, את לא בדיוק יכולה לתפוס את מה שקורה. בקיצור, הסתבכתי. ככה זה כשמנסים להישמע חכמים וכאלו. אבל עדיין. חכמה, חוזק, ביקורת (סכינים), פרפור, רגע מתאים- ככה אולי הייתי מתארת הכי טוב את מה שחשבתי על מה שכתבת פה.
..

noosh

New member
../images/Emo203.gif

העיקר שאת מצהירה על היכולת שלך לראות את השינוי כשהוא מתרחש. זה ככה רק במובן הזה שאת בודקת איפה כל היסודות מתחברים, ובמה שחיצוני לך. באמצע, בשכבות העמוקות של מה שמשתנה אצלך מאוד מהר עכשיו, קשה לך לתפוס את הפרפור כשהוא מתחיל. כמעט מיד את שמוטה על המזרן, רועדת, בוהה בעננים. העיקר ש, אה? כמה קל זה להיות קשה עם עצמך, ברגעים האלה שאת לא מצליחה להיות בדיוק מה שציפית להיות, כשאת לא מגיעה לאותה דרגה, שאולי את עומדת מול משהו אחר ומפחדת. היכולת לראות שינוי כשהוא מתרחש, לא נראה לי שהיא קבועה, אני חושבת שיש כלכך הרבה סוגים של שינויים והם בכלכך הרבה רמות ומבחוץ ומבפנים ובמקביל ואחד-אחד ולכי תדעי, לפעמים את לא שמה לב לזה עד שזה הולך ולפעמים את לא רואה את ההשלכות עד כלכך הרבה זמן אחרי שקשה להזכר, לכי באמת תשימי את האצבע על איפה ומתי. אז כן, קשה לך לתפוס את הפרפור כשהוא מתחיל. וכמה מתסכל זה כי אולי אז אפשר היה לכוון את זה יותר, להדליק איזו מנורה שהוא יתעופף אליה ולבחור את הנקודה שאליה את רוצה שהוא יגיע. אבל יודעת מה, גם אם היית עושה את זה, לא היית יכולה לבחור לו את הדרך. כי טיבם של שינויים הם שהם לא שואלים אותנו, הם נזילים. אנחנו יכולים לכוון אותם, לבחור בהם, אנחנו לא תמיד יכולים לדעת לאן הם יובילו אותנו בכל רגע. את יודעת לשרוד יערות כי סביבה טבעית היא סביבה שקל להיות בה. ויערות הם עבותים ומלאים בקרניים דקיקות לצד הצל של העלים וברעשים של רוח ויש משהו מגונן בגזעים העבים האלה. זה לא אחו פתוח ושטוף שמש, כשאין שום דרך להתחמק מהאור ששוטף ואין מה שיסתיר אותך. העצים החזקי םהאלה משמשים דוגמא לשורשים שרוצים שיהיו, לחוזק הזה. קל לשאוב מהם השראה, הרבה יותר מאשר מדשא או עשב. לפעמים אולי, צריך לעזוב, כדי לראות מרחוק קצת את השילוב של הכל יחד. ואם זה יהיה חזק או קשה מדי, אז אולי באמת כדאי להרפות. בעיקר לעשות מה שאת מרגישה, לא להכריח את עצמך להשאר במקום מסויים רק כי את מכירה אותו. אולי אם תעזבי ותסתכלי מרחוק תראי את זה אחרת, תמצאי פתרונות אחרים, תגלי משהו חדש. (ותזכרי שגם כשעוזבים, תמיד אפשר לחזור.) לכי תיזכרי עכשיו במה היית לפני שנלכדת מתנדנדת באור המסנוור של הבוקר - אוי בייבי אל תעזוב אותי עכשיו סדגש| ... (לכי תזכרי)

למעלה