זמן מעולה לכתב חידה

ofribecker

New member
זמן מעולה לכתב חידה

מי הדמות מעולם הפוטבול המסתתרת בכתב החידה הבא: "מה שמי? אפילו אני לא יודע להגיד. הרבה זמן הייתי בעד לשלוח אל האדם החופשי כמו שלכלב יש רגליים, ככה אני, בשנת הירח יצאתי עשר עשר, הספקתי להיות בז אבל אף פעם לא השלמתי עם זה." מי זה?

LuCkY SoB

New member
אולי ברט פארב?

סתם ניחוש פרוע כי הוא שיחק קצת בפאלקונס (בזים)...

gadotmi

New member
זה יוותר מניחוש פרוע

קודם כל כי איך מבטים FAVRE ? וגם שנת הרוקי שלו ב-falcons זה לא דבר חזק ברזומה שלו (שני משחקי, 5 נסיונו מסירה ושני INT....) פרט לכך, בשנים 1997 עד 2001 היה Antonio Freeman אחד ה WD המועדפים, וזה כמובן האדם החופשי... זה החלק הקל בחידה. שנת הירח? כנראה שעפרי מושפע מתורות בודהיזם סיני. תוצאה של שני מספרים (עבור QB) אמורה להביע, על פי רוב, כמות TD למול כמות UNT בעונה, אבל 10:10 זה לא מתאים כי לבחור הזה לא היתה אף עונה שזה היו לו פחות מאשר 13 INT..... לעומת זאת בשנת 2000 הוא היה 10:10 (כלומר במקום 10 משותף) בין ה QB ב NFL בכמות TD בממוצע למשחק.... אני לא מתאר לעצמי שלזה עופרי התכוון. אבל אולי אני עייף בשעות הללו של צהכי יום שישי

ofribecker

New member
אז ככה

ברט פארב זו אכן התשובה הנכונה. כל הכבוד! הסבר כל הרמזים: אפילו אני לא יודע מה שמי: הסיבה לכיתוב ההפוך Favre וההגיה פארב נובעת מכך שברט ידידנו הוא הוא שעיוות את ההגיה של שם משפחתו - פאבר (המקור כנראה צרפתי או משהו). הייתי בעד לשלוח אל האדם החופשי: אכן, הכוונה לאנטוניו פרימן, הרסיבר המועדף על פארב במשך שנים רבות. כמו שלכלב יש רגליים, ככה אני: ארבע, ארבע רגליים כמספר חולצתו של ברט. עשר עשר בשנת הירח: שנת הירח היא השנה שבא נחת האדם על הירח, 1969. עשר עשר הוא העשרה באוקטובר כלומר 10.10.69 תאריך הולדתו של ברט פארב. הספקתי להיות בז אך מעולם לא השלמתי עם זה: עונתו הראשונה היתה באטלנטה פאלקונס שבה מסר בדיוק 5 מסירות ואף אחת לא היתה מושלמת.

LuCkY SoB

New member
שאלה

מה קרה לאנטוניו פרימן? למיטב זכרוני הוא לא היה זקן, אז לאן הוא נעלם?

ofribecker

New member
תשובה חלקית לגבי פרימן

לפני תחילת העונה הזו אנטוניו פרימן הוחתם ע"י המיאמי דולפינס. זה קרה באוגוסט 16. לאחר כשלושה שבועות, בספטמבר 5, אנטוניו פרימן שוחרר ע"י הדולפינס כי לא היו מרוצים שם מחוסר המהירות שלו. העונה פרימן לא שיחק באף קבוצה. האם פרש? האם יחזור לשחק? לא ברור.

למעלה