זמן משלוח מעלי אקספרס

some117

New member
זמן משלוח מעלי אקספרס

מה זמן המשלוח מעלי אקספרס לישראל? רוצה לרכוש סלולארי.
בנוסךף, האם בוודאות הוא יפול במכס?

trilliane

Well-known member
מנהל
חודש-חודשיים, תלוי כמה מזל יש.

כיום משקפים את כל החבילות, כך שאם הוא חייב במסים לא הייתי בונה על כך שיחמוק. רצוי שההצהרה תהיה ריאלית כי מבחינת המכס זו אחריות היבואן (אתה) ולא המוכר. ניסיון לרמות עלול לעלות בכפל מע"מ. לפני כמה שנים היו במכס חמים מאוד על סלולרים ועיכבו חבילות כאלה... הבנתי שמאז הם נרגעו. ממליצה להתייעץ על כך בפורום סלולרי, הם המבינים הגדולים בנושא.

some117

New member
תודה. איך הם שולחים?

CHINA POST HONG KONG POST?
חבילות מאיביי מגיעות אליי תוך כ3 שבועות בממוצע. מאז ומעולם. למה השוני הזה בין איביי ועלי אקספרס.? החבילות נשלחות מאותה ארץ.
הם המדבקותשל התוכן רשומה באנגלית? ניתן לבקש שירשמו אותה בסינית..?

trilliane

Well-known member
מנהל
איך שאתה מזמין... אם אתה רוצה משלוח חינם זה בד"כ דואר סין

פשוט ואטי. אם המוצר קצת יותר יקר ישלחו בד"כ בדואר סין רשום. אם אתה מוכן לשלם יותר, איך שתרצה, פשוט תבחר.

אין דבר כזה "חבילות מאיביי", זו לא מדינה, רק פלטפורמה בינ"ל, והסינים שעובדים בה לא זריזים יותר. צר לי, אבל אני מתקשה להאמין שאתה ורק אתה מקבל את כל החבילות מסין שהזמנת באיביי "מאז ומעולם" תוך שלושה שבועות ואצל שאר המדינה זה אחרת (אלא אם שילמת על משלוח מהיר יותר או שאתה לא חי בישראל).

some117

New member
כן ראיתי שיש אופציה

לEMS, אבל לצערי הנסיון שלי עם EMS מסין, כששלחתי חבילה קטנה, הוא גרוע מאד- ובכלל לא מומלץ! יותר מחודש וחצי !!! וזה EMS.
זו זכותך אם להאמין או לא, אני לא בא לשכנע אותך אלא רק ציינתי עובדה. בכ100 פעמים שהזמנתי מאיביי, לא זכורה לי בעיה כלשהי ותמיד זה היה מגיע בעד כחודש.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש עוד אופציות, הכול בהתאם להחלטת המוכר

לא טענתי שהייתה בעיה; גם לי לא היו בעיות ורוב החבילות הגיעו (למעט קומץ שאני יכולה לספור על יד אחת) ועדיין זה בד"כ לא קרה תוך חודש, קל וחומר שלושה שבועות (ודאי שלא בשנה שנתיים האחרונות או בתקופת החגים). שמחה לראות שעדכנת שלושה שבועות לחודש (יש הבדל), ואכן יש לא מעט מקרים שבהם הזמנות מסין מגיעות תוך חודש (לפעמים אפילו תוך שלושה שבועות) אבל אין שום מצב שמעל מאה הזמנות אף אחת לא חרגה מהטווח הזה. בהנחה שאתה חי בישראל ואין לך פרוטקציה מדהימה בדואר, צר לי, אבל זיכרונך בוגד בך (קוראים לזה "הטיית האישוש").

some117

New member
סליחה, טעיתי

החבילות לא מגיעות תוך חודש אלא תוך 20 ימים (ויש הבדל). עכשיו התבשרתי ש5 חבילות שהזמנתי החל מה26.5 הגיעו.
אז לא אין לי פרוטקציות בדואר ישראל, ולא "הטיית האישוש".

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון, יש כאלה שכן. כולן בלי יוצא מן הכלל לאורך שנים? לא סביר

לא כשמדובר בסין.

Amiram_e

New member
סלולרי עדיף ומומלץ להזמין מאמזון אירופה

יש המון מבצעים שכוללים הכל, מיסים , משלוח עד הבית עם שליח.
אני קניתי לאשתי לפני שבועיים סמסונג גלקסי 8 במחיר 2400 שקלים כולל הכל מאמזון איטליה. זה מגיע עם UPS עד הבית ולא צריך לשלם כלום בנוסף.
LG G6 לדוגמה עולה שם 1900 שקלים. משמעותית זול מהארץ.
תכנס לקבוצה בפייסבוק ALIBUY. כל הזמן מפרסמים שם מבצעים שונים.

למעלה