זמן עם הילדים

זמן עם הילדים

היי, אני אבא לשני ילדים ואני חוזר כל יום מהעבודה לא לפני 22 בערב ולכן אני מרגיש שכמעט ואין לי זמן להיות איתם, כי לרוב אשתי משכיבה אותם לישון עוד לפני שאני מגיע הביתה. יש פה עוד אבות? מעניין אותי לדעת כמה שעות יוצא לכם לבלות עם הילדים בדרך כלל.

gils33

New member
אני אבא לשלושה

מגיע כל יום בשש וחצי אז יוצא לי קצת זמן לבלות איתם, אמרת שאתה מגיע בעשר זה ממש מאוחר,הילדים ישנים כבר. אני עשיתי לי מנהג קבוע אני יוצא פעם בשבוע בארבע להיות עם הילדים. אם אתה יכול זה יופי של דבר,הם יודעים שזה היום שלהם ונהנים מכל רגע.

hirshfe

New member
אני גג בשבע בבית

וכמו גיל - יוצא פעם בשבוע ב-4 (יום ג') ואז מת העולם רק אני והילדים (היום פחות יצא כי היה ילד אחד מאוד מסטול, שרק נמרח). אבל צר לי שאני אומר, רותה יותר זמן עם הילדים - זה בא על חשבון העבודה וכן גם יכול להגיד להכניס פחות כסף הבייתה

יוסף בא

New member
מתי אתה יוצא מהבית?

אני עובד משמרות וימים שאני עובד ערב אני נמרח איתם בבית (סוג של בוקר כייף עם אבא) וכך מבלה איתם

gils33

New member
גם סוג של בילוי

חייבים לתת להם זמן איכות איתנו אחרת אנחנו מאבדים את גדילתם,תאמינו לי הזמן טס...

Master Stav

New member
אני עובד מהבית .....

כך ש..... אבל ההצעות של לצתאת יום אחד מוקדם או לצאת מאוחר לכיוון העבודה ניראות לי הגיוניות מה קורה איתך בסופ"שים ?

MrCheff

New member
זמן עם הקטנה

אני יוצא בשש בבוקר מהבית, בשביל להיות חזרה בערך בשש-שש וחצי. כך שנותר לי על יום משהו כמו שעה-שעה וחצי להיות עם הקטנה... זהו ויתור מאוד גדול מבחינתי, כי עד למעבר שהעבודה כפתה עליי, הייתי כל יום בחמש וחצי בבית.

POOH*

New member
מותר לענות בתור אשתו?

האיש אחראי בלעדי לשמחתי [למעט מקרים מיוחדים] לכל שגרת הערב - הוא מכין ארוחת ערב, רוחץ, מספר סיפור ומשכיב. וכמה חודשים האחרונים גם קם איתם בבוקר [מתעוררים פה מוקדם!!. זה לא היה ככה מהתחלה. אבל הוא החליט שחשוב לו להיות חלק יום יומי מהחיים שלהם ולא אבא של סופ"ש. אז הוא שינה בהתאם את שעות העבודה שלו וממשיך לעבוד אחרי שהם נרדמים מהבית. POOH

AlonPe

New member
אהלן! ברוך הבא ../images/Emo140.gif

קל מאוד מאוד לתת כלמני עצות, או להעביר ביקורת (חלילה) או לזרוק רעיונות 'על עיוור'. לחיים יש ת'דרישות והאילוצים שלהם! אם זה מאוד מפריע לך, תשב עם עצמך ותחשוב איך מה ואיפה אתה יכול לשנות. ואם בא לך לשתף, נישמח - איפה אתה עובד, במה אתה עוסק... ותמיד אתה מוזמן לפה.

מכירה את הבעיה

היי רושם רושם, קראתי את ההודעה שלך ומאוד הזדהיתי עם הדברים שאתה אומר, אני מכירה את הבעיה הזו ממקור ראשון, בעלי גם לא חוזר מהעבודה לפני השעה 9, אבל אני מקבלת את זה בהבנה כי בכל זאת הוא המפרנס הראשי בבית. ברור שעבודה לא צריכה לבוא על חשבון הילדים, אז אנחנו מארגנים כל מיני פעילויות בעיקר בסופי השבוע עם הילדים, לפעמים רק הם והוא יוצאים לטייל עם האופניים, משחקים בפארק, הולכים לסרטים בשישי או שבת בבוקר. אני מאמינה שאשתך מקבלת בהבנה את העובדה שאתה לא רואה הרבה את הילדים ואם יש לכם מערכת יחסים מספיק קרובה ופתוחה אתה אפילו יכול להעלות את הנושא לשיחה. תראה למשל מה קיבלתי במייל לפני יומיים, אפילו המפרסמים עלו על העניין של זמן האיכות עם הילדים :)

תודה על התגובות

האמת שיהיה לי בעייתי לצאת מהעבודה מוקדם, אוליי פעם בכמה זמן... אוליי אני צריך לשים יותר דגש על פעילויות עם הילדים בסופי השבוע, יש למישהו הצעות לפעילות כיפית עם הילדים? האתר שנוסעת בזמן כתבה דווקא נחמד למרות הפן הפרסומי שבו ,אני אעשה את החידון הזה היום עם הילד הגדול כשאני אחזור מהעבודה.

peleggil1

New member
בזהירות עם ה"זמן איכות"

המושג זמן איכות נראה לי מאוד בעייתי לא פעם, במיוחד שהוא הפך כל כך שגור אצל הורים וכמו שהראתה פה מישהי שהגיבה המפרסמים ורשתות מתחילים גם לטפטף על הפינה הזאת. ילדים גדלים וגדלים פעם אחת, באיזשהו גיל הם מתחילים יותר ויותר לצאת החוצה ולהיות עם החבר'ה שלהם, פחות מעניין אותם לבלות "זמן איכות" עם ההורים. כל הבנייה של הקשר והאיכות שלו בכלל לא יכול לחכות עד שיהיה לנו כאבות זמן, זה קורה עכשיו ואחר כך הרבה יותר מורכב להתקרב ולהיות משמעותי מול הנער\ה בן ה-16 שזכה ל"זמן איכות" בסופי שבוע. אני מסכים עם תגובה שהייתה פה שזה עניין של לעשות חושבים טוב טוב---יכול להיות שאי אפשר לצאת מהעבודה המצויינת שבה אתה נמצא ולבלות יותר זמן עם הילדים, זה מכניס פרנסה טובה, מאפשר הרבה הזדמנויות לילדים ולמשפחה מבחינה כלכלית. אבל...בואו לא נספר לעצמנו שאנחנו יכולים ל"פצות" על כך בעזרת זמן איכות, זה תחליף ולא אותו הדבר כמו זמן משותף, לאורך זמן, ברמה יום יומית בניגוד לסופ-שבועית. אין לי חצי ביקורת על אבא שעובד בעבודה טובענית ותובענית, מהבוקר עד הערב, מביא פרנסה הביתה---רוב האבות, לדעתי, רוצים ומבינים את החשיבות של להיות עם הילד, הם רוצים לראות אותו גדל ולעזור לו בכך. זמן האיכות לא נותן מענה לצרכים האבאיהיים האלה.

אין מצב להגיע קודם?

לפחות פעם בשבוע? אולי בבקרים אתה יכול להיות אחראי על ההתארגנות ?

גרי רשף

New member
למזלי אני עובד 9 שעות וגר קרוב יחסית לעבודה

בבוקר אני אחראי על ההשכמה, אחה"צ מתחלקים שווה בשווה פחות או יותר, ובסופי השבוע משתדל להשלים את החסר ולשפר את המאזן.. באיזו שעה אתה יוצא לעבודה? זה נשמע לא סביר גם לרווקים..

wild sands

New member
אב לשניים, מבלה המון זמן עם המשפחה

יש לי עבודה גמישה, כך שאני די פנוי לקבוע את השעות שלי. עשיתי פעם חישוב, ובממוצע אני מבלה מעל שש שעות ביום עם הילדים. לרוב אני אוסף אותם, אני מקלח אותם ומאוד נהנה להשתעשע אתם אחר הצהריים.

למעלה