זמן פנוי ביום...

night mistress

New member
זמן פנוי ביום...../images/Emo12.gif

התחלתי לשים לב שאין לי הרבה זמן פנוי במהלך השבוע ושזה גוזל ממני הנאות אחרות (כמו תשומת לב לחברים טובים שרוטנים כל היום..שעות איכות עם הכלבה שלי וביקורים תכופים אצל אח שלי שגר 2 מטר ממני..) החלטתי לצמצם משמרות ולרדת מעט מהמשמרות..מעניין אם אני אצליח.. יש כאן עוד וורקוהולים? שמתי לב שהמקצוע הזה ממכר...

../images/Emo12.gif לקחת לי את הפה מהמילים...../images/Emo6.gif

מילא משמרות (אותן כבר מזמן הפסקתי) אולם האמת ? אין לי באמת זמן פנוי לעיסוקי. אני מאלה שלוקחות את העבודה הבייתה (נכון זה לא חכם אבל אם הייתי "חכמה" אולי הייתי "רופא" ???). לוקחת את העבודה ועבודה לביתי. רגש האחריות והצורך לעשות את ה - extra 5 miles או "מעל ומעבר לדרישות התפקיד" גוזלות ממני זמן, כוחות נפש ומה לא... שקלתי במלוא הרצינות לרדת במשרה... מה גם שהמשכורת לא מי יודע מה תיפגע... תגידי, יש לך מושג איך עובדים על "ראש קטן" משום מה זה אף פעם לא מצליח לי.... שתהיה לנו שבת קסומה..

dani 123

New member
מרשם רופא לעבודה בראש קטן

יש להקפיד על: 1) לענות רק כאשר פונים אליך ישירות וגם אז לנסות להתחמק 2) בזמן העבודה לא להיות במקום גלוי לעין כל, מי שזקוק לך שיחפש 3) לא להתערב בשיחות של אחרים ולנסות לתקן או להסביר במידה וירצו את דעתך הרי יפנו אליך ישירות ומפורשות 4) לא להתנדב לבצע משימות של אחרים אפילו כאשר את יכולה לעשות זאת טוב או מהר יותר 5) לא לבצע פעולות שאין במסגרת התפקיד

night mistress

New member
ועוד כמה נקודות...

לא להגיע לעבודה 20 דקות לפני הזמן..
לא לצאת חצי שעה אחרי..
לרשום בסידור רק 4 משמרות ולעשות X על
על כל שאר הימים..
להפסיק להיות נחמדה לניג'סים..
להתחיל לקטר
אלה התוספות שלי לבנתיים..

night mistress

New member
היית "רופא"?

כבר שכחתי שבגרות בלשון זה לא חלק מדרישות הקבלה לסיעוד..
>מיסטרס וההומור הציני על הבוקר<

למעלה