זמן קירור של שמנת מתוקה ושוקולד לבן
כדי להכין מקצפת שוקולד לבן (על פי בני סיידא), צריך לחמם שמנת מתוקה עם שוקולד לבן, לקרר לילה במקרר ויום למחרת להקציף. שאלתי היא מה עדיף בהנחה שהתערובת כבר שעתיים במקרר: להשאיר עד שישי בבוקר ואז להקציף (ולהוסיף למוס שוקולד שכבר מחכה במקרר), או להקציף מחר, לשים על המוס ולאכול רק בשישי בערב? השאלה היא בעצם, באיזה מצב צבירה עדיף שהמקצפת תחכה במקרר?
כדי להכין מקצפת שוקולד לבן (על פי בני סיידא), צריך לחמם שמנת מתוקה עם שוקולד לבן, לקרר לילה במקרר ויום למחרת להקציף. שאלתי היא מה עדיף בהנחה שהתערובת כבר שעתיים במקרר: להשאיר עד שישי בבוקר ואז להקציף (ולהוסיף למוס שוקולד שכבר מחכה במקרר), או להקציף מחר, לשים על המוס ולאכול רק בשישי בערב? השאלה היא בעצם, באיזה מצב צבירה עדיף שהמקצפת תחכה במקרר?