זמן...

אוסי

New member
זמן...

יש ימים את לא מסתדרת לי לא מוותרת לי ,את לא מתקרבת לפעמים פתאום אתה נהיית סגורה ננעלת בתוך בועה ..על מה את חושבת... זמן ,תן לי רגע לבד לא לדאוג לאף אחד,שקט מכולם זמן,רק להיות עם עצמי ככה להקשיב רק לי ,לא סוף העולם. יש ימים הצער כובש אותי רואה רק כאב סביבי וכלום לא עוזר לי (לא עוזר..) יש ימים שאת מתכסה קוצים שולפת הרבה חיצים ,שאיש לא יפגע... זמן,(רק זמן) תן לי רגע לבד לא לדאוג לאף אחד ,זמן למחשבה זמן, זמן להיות עם עצמך לא שקט שאת אינך ,שאת לא בסביבה לא יודע מה את מרגישה כשאת נשברת ,רגע אחד עוד דקה רגע אחד לנשימה ... לכל אלה שחושבים שהם מבינים סתם דוגמא קטנה אז אל תתחכמו ... (יש לי מוזה של שירים היום ) בוקר טוב לכולם !!!! אוסי.

רותי ב.

New member
אוסי, אז אני לא מבינה

שלא נגיב, שלא נשאל למה התכוונת (נגיד שאנחנו לא מבינים) ומצד שני, יש לך מוזה של שירים - אז את רק תשימי הודעות שירים ועוד הודעות (מוזה - לא?) ושאנחנו נסתום? לזה התכוונת? כי אם כן זה נראה לי ממש לא הוגן. פורום נועד בשביל שיגיבו, מגירה נועדה בשביל שלא יגיבו. כך אני רואה את הדברים.

אוסי

New member
רותי המקסימה ...

לא הבנת אותי בכלל,לא התכוונתי שלא יגיבו אני מחכה שיגיבו להודעות שלי, אחרת לא הייתי רושמת אותם .... אני התכווני למוסר ההשכל של השיר . אתמול היה לי וויכוח עם כמה גברים, הם טענו שהם מבינים אותנו יותר מאשר אנחנו מבינות אותם אז רשמתי את השיר באותו הקשר אני לא רוצה שתסתמו רוצה שתוציאו הכל החוצה...........................

למעלה