זמן

kung fu

New member
זמן

על מה הולך רוב הזמן שלכם? איך נראית יממה לדוגמא שלכם?

זמן

לוחמים דוחסים את הזמן:זהו העיקרון השישי של אומנות הציד. אפילו שנייה נחשבת בקרב על חייך שנייה היא נצח, נצח שיכול לקבוע את התוצאה לוחמים שואפים להצליח לפיכך הם דוחסים את הזמן לוחמים אינם מבזבזים שנייה.... קרלוס.......

כיוווץ זמן

במובן הטולטקי עובד ל"שני כיוונים" גם כיווץ וגם הרחבה של הזמן, מי שחושב שכשכתוב כיווץ הכוונה היא רק לכיוון אחד מוזמן לקרוא שוב את ספרי קסטנדה.

bertcat

New member
קרלוס... (?)

האם אתה כותב כאן ציטוט מאחד מספריו של קרלוס קסטנדה? אשמח אם תוכל לכתוב מהיכן הציטוט.

kung fu

New member
תשובה

רוב הזמן שלי הולך על התפתחות אישית, שינה (זה כשמונה - תשע שעות ביממה), ודברים שקשורים במשחק השפע האנושי. היממה שלי נראית שונה בכל פעם. אבל לרוב בערבים אני לומדת קונג-פו.

2 שאלות

1- מה זה "משחק השפע האנושי"? 2- למעשה לא שאלה, יותר הרהור... עם רוב הערבים את עושה דבר שחוזר על עצמו זה אומר שאת חיה בשגרה.... לא?

kung fu

New member
אני חשה שהתקשורת איתך באינטרנט

בזמן האחרון אינה נקייה ופשוטה, ואני מעדיפה לא לתקשר ככה. אז בינתיים בחרתי לא להגיב. לא רציתי לכתוב זאת עד עכשיו, כי לא רציתי ליצור דרמות שאינן קיימות. אז אני מקווה שתקרא את זה בענייניות וכמו שזה, בלי משמעות נסתרת או שונה ממה שכתבתי.

kung fu

New member
הבהרה

"התקשורת איתך באינטרנט" זה היה צריך להיות - התקשורת שלי איתך באינטרנט.

kung fu

New member
אין לי דיעה מיוחדת על התקשורת שלי

איתו מחוץ לאינטרנט. אין לי כיום תקשורת איתו מחוץ ל"אינטרנט".

kung fu

New member
אבל אין לי משהו להגיד על

התקשורת איתו מחוץ לאינטרנט, כי לא קיימת כזאת.

את יכולה לבחור לא להגיב

אך לאחר שהצהרת שאין לך "כח" לשמור על טוהר המילה.... איך אני אמור לקרוא את ההודעה שלך?

אספר בפירוט

לחברים שלי. זה לא עינינו של אף אחד לדעת איך נראה סדר היום שלי... לענות לשאלות האלו זה דבר מאוד אך מאוד רחוק מ"לצעוד בדרך עם לב"

למעלה