זמניים?

יש לי משהו להגיד לכולם@!!!!!חובה להכנס!!

ת'אמת אני רק בת 11 עוד מעט 12 והכרתי את היהודים בכיתה ג' עכשיו אני בכיתה ו' איזה מוזר זה.... השירים האהובים שלהם עליי: עידן האלוהים פעמים(נץ) יכול להיות היהודים אני מתה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההה במיחד עלייך תום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי ואני יראה אתכם פנים מול פנים....אולי תסדרו לי פגישה איתם לבת מצווה שלי היא עוד מעט חחח סתם סתם... פריקית בדם₪₪₪₪ תגיבו ליייייי

../images/Emo121.gifיודע/ת מה יותר חשוב?

למחוק את ההודעה הזאת

למה למחוק? כבר 2 אנשים מהפורום חתמו...

וגם אני. עצומה חשובה מאוד(ואולי הכי חשובה שראיתי באינטרנט אי פעם) הבעיה עם העצומות האלה שהן כמעט אף פעם לא עוזרות :\

כן עברתי על כל השמות שם...

לבדוק שאין זיופים. ועכשיו אני אשאל שאלה. את באמת חושבת שסקרתי את זה? לחצתי על הקישור הלכתי לעמוד האחרון סתם בשביל לראות אם יש אנשים מהפורום שחתמו ובמקרה ראיתי שם את מאי ודורון.

ממש מכעיס לקרוא את ההודעה שלך

פשוט לא מאמינה שהעזת, ברוב חוצפתך, לכתוב את זה וצלחוק על זה תתבייש בעצמך

E i t a M a r

New member
יצאת עומו

אבל זה ברוח טובה, והוא באמת היה יכול לכתוב את זה קצת ברוח יותר רצינית ולא כמו איזה ילד בן 7 חשובבבבבבבבבב!!!!!!!!! אז יצאת עומו חלקית

../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifתגובה לכולם!../images/Emo41.gif

מצטער! משום מה קראתי הודעה אחרת לגמרי, חשבתי שזה עוד אחד מהקישורים האלה להצבעות מפגרות.. באמת סליחה! עכשיו כשקראתי שוב את ההודעה ואת התגובה שלי ממש הזדעזעתי מעצמי:/ וואי, זה היה כלכך לא במקום! שוב סליחה.

למעלה