זמנים לקביעת ראיון - לחוץ בזמן ומותש

nick eb5

New member
זמנים לקביעת ראיון - לחוץ בזמן ומותש

שלום לכולם

אני בתהליך לקבלת גרין קארד על בסיס EB5. שלב ה USCIS אושר והחומר הגיע ל NVC ושילמנו את האגרות. עכשיו עורך הדין שלח את ה DS-260 ואת תעודת השחרור נישואין וכו' ל NVC ואמר לי שהוא מעריך שייקח 3-5 חודשים לראיון.

האמנם? מישהו יכול לתת דוגמה כמה זמן לקח לו לקבל ראיון מהרגע ששלח את החומר ל NVC? ומה השלבים מפה?

תודה רבה

Boston Guy

New member
אני לא זוכר מקרה קודם של EB-5 בפורום הזה

אתה הראשון שעובר כאן, לדעתי.
לכן - הנסיון של אחרים כאן לא בהכרח רלוונטי עבורך.

ilanvag

New member
מה שבוסטון גיא כתב.

יש לנו פה הרבה ששואלים על המסלול הזה, אבל אתה הראשון שמצהיר שהוא אכן נמצא בתהליך לקבלו... לא רבים מסוגלים להוציא מהכיס מיליון דולר (או חצי מיליון, במקרה של השקעת TEA), אז לרוב אנחנו לא שומעים עליהם אחרי ששאלו כמה שאלות ראשוניות.
&nbsp
אם תסכים, מאוד נודה ותעריך אם תוכל לכתוב מאמר קצר על התהליך, שלביו, לוחות זמנים אמיתיים, קשיים וכדומה -- מניסיונך האישי -- לאחר שתקבל את הגרין קארד ותעבור לארה"ב. אולי זה יוכל לסייע לאחרים בעתיד.
&nbsp
תודה מראש!

nick eb5

New member
אין בעיה. בשמחה אכתוב מאמר

אגב, זה חצי מליון, מעטים אלה שהולכים על מליון. ההגדרה של TEA היא כל כך פרוצה שכל הפרויקטים מצליחים לעבוד לפיה. אפילו במנהטן...
&nbsp
ובחזרה לשאלה שלי - במסלולים של איחוד משפחות, כמה זמן לוקח מרגע שליחת החומר ל NVC ועד ראיון?
ומרגע הראיון ועד לקבלת החותמת בדרכון, כמה זמן זה לוקח?

יאיא35

New member
מהניסיון שלי -

(GC על בסיס נישואין)

תחילת מרץ - סיום מילוי DS-260
סוף מרץ - קבלת מייל מה- NVC שהם עברו על המסמכים.
תחילת אפריל - קבלת מייל מה- NVC שהם מחכים לראיון.
סוף אפריל - קבלת מייל מה- NVC עם תאריך לראיון לאמצע יוני .

yardenz1990

New member
האם תוכל להרחיב כמה זמן מהבקשה הראשונית לויזה?

האם תוכל להרחיב כמה זמן מהבקשה הראשונית לויזה?129F

BI USA

New member
האם יש הבדל

בין סוג הבקשות?

התהליך שלי עומד בדיוק בלו"ז שרשמת: 23.3 מייל אישור מה NVC שעברו על המסכמים ויש להמתין ליצירת קשר לקביעת ראיון. מאז כלום.......

הבקשה שלי הנה על בסיס "איחוד משפחות" אבא אזרח אמריקאי.

תודה! אשמח לשמוע על ניסיון של תיקים דומים כי אני בלחץ. ה 6 שבועות שרשום באתר עבור זימון לראיון עוברים היום!

למעלה