זמנים..

s t h y

New member
זמנים..

כמה שעות/ימים בערך לוקח לכם לסיים פאזל.. של 1000? של 2000? ושל 3000?

solitaryshell

New member
תלוי

זה תלוי בפאזל, ברמת הקושי, ובמצב רוח... יש פאזלים של 1000 חלקים שאני מרכיבה בשעתיים ויש פאזלים שלוקח לי שבועיים...

ממממ

הפאזל של הפחיות שהוא של 2000 חלקים התחלתי לפני כשבוע ומחר או היום אני בטח אסיים... אבל אני סתם גוררת את זה כי אין לי כח יותר

Puzzluna

New member
תלוי מאוד!!!

יש פאזלים קלים וחביבים שמסיימים בכמה שעות ויש כאלה שלוקחים הרבה מאוד זמן בגלל שהם מאוד קשים. לדוגמא - מפת העולם העתיק המוזהבת!

אני חושבת

שזה גם תלוי בכמה זמן פנוי יש בשביל לבנות את הפאזל, את הפאזל של 1000 החלקים בניתי בארבעה ימים, היו לי נקודות שבירה בהתחלה (עד ששיניתי שיטה) ואמרתי שאני לא אבנה את הפאזל יותר. הפאזל של 2000 חלקים, הייתי צריכה להגביל את עצמי אחרת הייתי מסיימת אותו יותר מדי מהר, בסוף עשיתי אותו בתשעה/עשרה ימים (אני לא זוכרת בדיוק, אולי שמונה). וזה היה בחופש ככה שהיה לי את כל היום לבנות.

kerengil

New member
תלוי מאוד

אם זה פאזל שעשיתי כבר בעבר אז זה יותר קל ומהיר. עכשיו למשל אני עושה פאזל 3000 חלקים שרק המסגרת לקחה לי יומיים...

elittt

New member
זמן ביצוע../images/Emo39.gif

הרכבתי פאזל של 3000 חלקים די קשה בטווח זמן של שבועיים ,ואין לי הרבה זמן לשבת ולהרכיב פאזלים כי אני עובד רוב שעות היום + אני נשוי ויש לי 2 ילדים קטנים שכולם צריכים את צומת הלב שלהם.

עמית22

New member
זה תלוי בהרבה גורמים

כרגע אני מרכיב פאזל של 6000 חלקים שהתחלתי אותו לפני כ- 5 חודשים... פשוט אני גר בת"א והפאזל אצל ההורים במושב, ככה שאני מרכיב רק כשאני בא לביקור, וגם בביקורים אני עושה עוד כמה דברים חוץ מפאזל...

למעלה